Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
JUDr. Ľubica Hrdá
hrda@realitycomfortpd.sk
+421 907 590 654

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

REALITY COMFORT - VIKÁRKY, pozemky v novej rezidenčnej štvrti

Typ
Predaj
Okres
Prievidza
Ulica
Vikárky
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
826 m2
Pridané
11.11.2021
Aktualizované
11.11.2021
JUDr. Ľubica Hrdá REALITY COMFORT
Kontaktovať makléra +421 907 590 654

Popis nehnutelnosti

Novovznikajúca rezidenčná štvrť Vikárky sa nachádza v obci Diviaky nad Nitricou, v priamom susedstve miestnej časti Somorova Ves. Táto lokalita je slnečná, rovinatá, v kľudnej časti obce, s panoramatickým výhľadom na okolité pohoria a s dobrou dopravnou dostupnosťou.

V rezidenčnej štvrti Vikárky vzniká 40 stavebných pozemkov rôznych výmer vo veľkosti od 445 m2 do 906 m2. Kúpa pozemku je možná samostatne, alebo s rodinným domom. Pozemky sú rozdelené do troch „homogénnych“ zón, podľa toho, z ktorej svetovej strany je prístup na samotný stavebný pozemok. Uplatnením tohto kritéria vznikli 3 zóny:

Zóna Harmony – prístup na pozemok zo severnej strany
Zóna Relax – prístup na pozemok z južnej strany
Zóna West – prístup na pozemok zo západnej strany

Pripravená je aj ponuka 15 rodinných domov rôznych veľkostí, s výmerou úžitkovej plochy od 70 m2 do 173 m2. Kúpa pozemku s domom je preferovaná a poskytuje viacero výhod.

PRI KÚPE POZEMKU A OBJEDNANÍ VÝSTAVBY RODINNÉHO DOMU Z PRIPRAVENEJ KOLEKCIE ZÍSKAVATE:

AKCIOVÝ BONUS 3000,- EUR na výstavbu rodinného domu
projektovú dokumentáciu v cene
možnosť zákazníckej úpravy projektu
súčinnosť a podporu pri zabezpečení stavebného povolenia
súčinnosť a podporu pri zabezpečení financovania výstavby hypotekárnym úverom
výstavbu rodinného domu do 9 mesiacov od právoplatného stavebného povolenia
súčinnosť a podporu pri zabezpečení kolaudácie

Pripravili sme pre Vás 3 kolekcie rodinných domov v 15-tich veľkostných variantoch. Každý variant si môže nový majiteľ individuálne zmeniť podľa jeho predstáv a potrieb (v rámci primeraných možností). Domy boli dômyselne navrhnuté tak, aby spĺňali najlepšie dispozičné riešenie s ohľadom na tvar, polohu a orientáciu každého pozemku.

Komplexné dispozičné riešenie každého domu myslí aj na príslušenstvo domu ako je garáž, parkovacie plochy a prístrešky, záhradný domček, bazén, oplotenie, atď. Budúci majitelia majú na výber z veľkej variability povrchovej úpravy fasád a rovnako si môžu vybrať daný dom vo variante s rovnou alebo šikmou strechou.

Rezidenčná štvrť Vikárky je navrhnutá tak, aby vznikla harmónia medzi rezidenčnou zónou a individuálnymi zákazníckymi potrebami. Pri výstavbe rozmýšľame moderne a ekologicky. Elektrické rozvody nízkeho napätia sú dimenzované aj pre nabíjacie stanice pre elektromobily, projekty rodinných domov sú vhodné na osadenie solárnych, alebo fotovoltaických panelov. V cene je kompletná infraštruktúra.

INFRAŠTRUKTÚRA ZAHŔŇA:

prekládku elektrického vedenia vysokého napätia
výstavbu novej trafostanice
vybudovanie elektrických rozvodov nízkeho napätia
výstavbu miestnej cestnej komunikácie s dažďovou kanalizáciou a verejným osvetlením
vybudovanie vodovodných rozvodov
vybudovanie optickej dátovej siete
splašková kanalizácia je riešená formou individuálnych žúmp alebo čističiek odpadových vôd
plánovaný začiatok výstavby infraštruktúry je v 2. kvartáli 2021

LOKALITA

Obec Diviaky nad Nitricou sa nachádza v okrese Prievidza, v Rudnianskej doline, priamo pod pohorím Rokoš. Základná občianska vybavenosť ako materská škola, základná škola, pošta, predajňa JEDNOTA a menšie obchodné prevádzky sa nachádzajú priamo v obci. V blízkej obci Nitrianske Rudno (4 km) sa nachádza rozšírená občianska vybavenosť o zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, reštaurácie ap. Plná občianska vybavenosť je v okresnom meste Prievidza (18 km) a v neďalekom meste Nováky (9 km).

Región ponúka bohaté možnosti na športové vyžitie. Okolité lesy sú vhodné na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, v blízkej vodnej nádrži Nitrianske Rudno (5 km) je možné rybárčenie, vodné športy, kúpanie. V neďalekom kúpeľnom meste Bojnice (17 km) sa nachádza okrem známych kúpeľov veľa atrakcií ako zámok, ZOO, vyhliadková veža Čajka v oblakoch.

Bližšie informácie a dostuposť jednotlivých pozemkov nájdete na : www.vikarky.sk