Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
378 080 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Bc. Juraj Novotný maklér
Bc. Juraj Novotný
juraj.novotny@domypreludi.sk
+421910960004

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PAG/MANDRE - Váš nový apartmán pri slovenskom mori s výhľadom na more

Typ
Predaj
Ulica
Velebitská
Typ nehnuteľnosti
Developerské projekty
Plocha priestoru
44 m2
Celková plocha
53 m2
Typ stavby
Tehlová
Pridané
25.04.2024
Aktualizované
03.05.2024
Bc. Juraj Novotný Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421910960004

Popis nehnutelnosti

Ak hľadáte úplne nový apartmán v novej lokalite s výhľadom na more, ktorý bude k dispozícii už budúcu letnú sezónu, ktorý si môžete zariadiť podľa vašich predstáv - tak máme pre Vás skvelú ponuku.
K dispozícii máme exkluzívnu ponuku apartmánov v luxusnom apartmánovom dome v lokalite Mandre. V apartmánovom dome sa nachádza 6 trojizbových apartmánov, 1 štvorizbový apartmán a jeden štvorizbový penthouse na najvyššom poschodí. Celý dom bude postavený z kvalitných materiálov a každý z apartmánov dokončený do štandardu - kompletne vybavená kúpeľňa s toaletou, obklady, dlažba, keramické podlahy, dvere, podlahové kúrenie, klimatizácia, predpríprava na kuchyňu a vírivku, hliníkové okná a sklenené zábradlia, bezpečnostné a protipožiarne dvere, elektrický vrátnik na otváranie vchodu. Ku každému z apartmánov je v cene zahrnuté už aj vyhradené parkovacie státie (okrem S8, ktorému prislúchajú 2) .V prípade záujmu možnosť zmeny štandardu v bytoch za príplatok.
Každý s apartmánov bude mať 1 plechovú pivnicu o výmere 2,5m2.

Začiatok výstavby 09/2024, dokončenie na letnú sezónu 2025.

Výmera apartmánov: 53,50 m2 - 138,3 m2
CENY: od 190 000€ - 390 000€, vrátane DPH vo výške 25% (možnosť odpočtu pre platcu DPH)

Pozícia bytového domu bola starostlivo vybraná v tichej lokalite mestečka, vzdialenosť od mora je približne 400 m s nadherným panoramatickým výhľadom z vrchných poschodí bytového domu, ponúka ideálne miesto na oddych pre rodinu zároveň je tiež vhodný ako investičné bývanie na prenájom počas letnej sezóny.
Táto lokalita a kvalitná výstavba zabezpečuje dokonalú investíciu do budúcnosti.
Mestečko Mandre má skvelú polohu na najkrajšej západnej strane ostrova Pag, na pokojnom a krásnom mieste mimo tranzitných trás. Zároveň je len asi 15 km vzdialené od známej párty lokality Zrće a miest Novalija a Pag, ktoré ponúkajú všetko potrebné vybavenie. Zároveň je vzdialené len 60 km od letiska v historickom meste Zadar.

poloha https://maps.app.goo.gl/GXbnpkZQitTjJaLWA?g_st=iw

Nehnutelnosť je súčasťou bytového domu, v ktorom sa nachádza 8 apartmánov rozložených na 3 poschodiach, výhľad na more je z každého apartmánu okrem prízemia, ktoré však majú pozemok, ktorý je vhodný aj pre rodiny s menšími deťmi. Pozemky pri apartmánoch S1 - S3 sú vp výmere od 55 m2 do 130 m2.

Mesačné náklady sa vyrátavajú nasledovne : 0,5 € / m2 + zálohové platby za elektrinu a internet. Internet je možný od Telekomu

Financovanie - pri podpise Rezervačnej zmluvy sa skladá záloha vo výške 5 000€. Po dokončení hrubej stavby sa dofinancováva min. 50% z celkovej sumy, pri odovzdaní apartmánu 25% zo zvyšnej sumy(plánované na 07/2025) a po kolaudácii sa dopláca zvyšná časť kúpnej ceny.

Mandre je vyhľadávaná, luxusná a kľudná časť ostrova Pag s výbornou vybavenosťou, vlastnou Marínou, obchodmi, kaviarňami, reštauráciami, množstvom krásnych pláži vzdialená len 625 km od Bratislavy. Svojou polohovou patrí nielen medzi vychytené dovolenkové destinácie na nerušený relax a oddych ale zároveň sa stáva vynikajúcou investičnou príležitosťou na prenájom.

Kompletná cena apartmánov aj s parkovacím státím (vrátane provízie - možnosť odpočtu DPH). V prípade záujmu vieme zabezpečiť aj služby ohľadne ďalšieho prenájmu.
V prípade záujmu o viac informácii alebo obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle : +421 940 947 943