Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 413 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Martin
sarissky@adomis.sk
0918999371

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

3-izb. dom alebo chata- BUNGALOV, priamo na jazere, pozemok 485 m2, Čaňa

Typ
Predaj
Mesto
Čaňa
Ulica
Čaňa
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Plocha priestoru
107 m2
Typ stavby
Kvádrová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
3
Pridané
29.05.2020
Aktualizované
29.05.2020
Cena 0,00 €
Martin ADOMIS, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Posledná šanca na ideálne bývanie v novostavbe, na brehu jazera v Čani.

Ponúkaná novostavba je ideálnou alternatívou, pokiaľ hľadáte nový domov vzdialený len 15 minút od centra Košíc (10 km od Košíc) a zároveň jedinečné spojenie dynamického života v blízkosti mesta a pokojného oddychu na vidieku.

Rodinný dom na nábreží ponúka panoramatický a ničím nerušený výhľad na Čanianské jazero, pokojnú prírodu s možnosťou rekreačných športov, romantických západov slnka ako na dlani a taktiež širokého spektra možností na efektívne trávenie voľného času všetkých vekových kategórií.

Nachádza sa v tichej slepej uličke, priamo pri starom čanianskom jazere, mimo hlavnej cestnej komunikácie. Bungalov je postavený na rovinatom pozemku o výmere 485,50 m2, s rozmermi cca. 24 m x 20 m. Prístupová cesta je z makadamu.

Dom sa predáva v stave ako HOLODOM, omietka je už v cene.
Pozostáva z 2-samostatných izieb, veľkej priestrannej obývačky s kuchyňou a veľkej terasy.
Dispozícia domu: zádverie + šatník, vpravo dve izby, vľavo kúpeľňa, technická miestnosť a priestranná obývačka s kuchyňou. Z obývačky a jednej izby je východ na terasu.

Úžitková plocha domu: 80 m2 + 28 m2 terasa
Chodba 8,60 m2
1. Izba 11,50 m2
2. Izba 12,20 m2
Obývačka s kuchyňou 36,40 m2
Kúpeľňa + WC 6,20 m2
Technická miestnosť 4,40 m2
Terasa 28,10 m2

Nosné konštrukcie sú tvorené obvodovými a vnútornými murovanými stenami z tvárnic Profix P+D hrúbky 250 mm. Zateplenie obvodovej steny je polystyrénom EPS 150S hrúbky 150 mm. V soklovej časti je extrudovaný polystyrén hrúbky 120 mm.
Strešnú konštrukciu tvorí drevený trámový strop s plným debnením a s ďalšími vrstvami strechy (strešná PVC fólia UV odolná, separačná textília, Extrud PS Ravatherm XPS 300SL 3x120MM, parozábrana).

Podlahové teplovodné kúrenie je v celom dome. Elektrický kotol na vykurovanie a ohrev je tiež v cene.
Podlahy sú betónové potery bez potreby nivelizácie, vo finálnej fáze si klient môže realizovať dlažby, plávajúce alebo drevené podlahy podľa vlastného výberu.

Steny majú kvalitné vápennocementové omietky, celý interiér je vymaľovaný na bielo.
Komín je s prípravou na krb v obývačke.
Okná sú značkové kvalitné s izolačným dvojsklom.

K dokončeniu domu sú potrebné zriaďovacie predmety kúpeľní, kuchynská linka, obklady, dlažby, podlahy, svietidlá, interiérové dvere poprípade aj kozub.

Dom je uzatvorený bezpečnostnými dverami. Pri dome na pozemku je možnosť parkovať dve autá.

Dom má vlastnú studňu, žumpu 12 m3.


Ešte viac fotiek (celkom 32ks) vrátane pôdorysu nájdete na ADOMIS.SK


Cena: 180.000,- EUR
(resp. CENA DOHODOU)


Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne:
licencovaný maklér NARKS:
Ing. Martin Šarišský - 0918 999 371