Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 413 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Libor Soták
sotak@adomis.sk
0905796146

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

4-IZB. BUNGALOV, ČAŇA, iba 12 km od Košíc, tichá lokalita, nová časť

Typ
Predaj
Mesto
Čaňa
Ulica
Čaňa
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
142 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
13.05.2020
Aktualizované
13.05.2020
Mgr. Libor Soták ADOMIS, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení prekrásnu novostavbu rodinného domu typu Bungalov, v novej tichej časti obce Čaňa, aj pre najnáročnejšieho vlastníka.

Výmera pozemku: 682m2.
Zastavaná plocha: 160m2
Úžitková plocha: 142m2

Dispozícia: - prízemie - zádverie, chodba vpravo, wc, komora, obývačka s otvorenou kuchynskou a jedálenskou časťou, výstup na terasu, terasa presklenná, chodba, vľavo izba, kúpeľňa s vaňou,sprchovým kútom a wc, izba, izba, vpravo šatník, technická miestnosť.
- podkrovie - momentálne so sťahovacími schodmi a strešným oknom.

Tento prekrásny dom je postavený v najnovších a najmodernejších dostupných materiálov, obvodový plášť zateplený.
Okná značkové 6komorové s izolačným 3-sklom, aj terasové dvere.
Podlahy značkové laminátové s dekorom dreva, podlahové vykurovanie v celom dome pomocou teplovodného kotla podporovaného solárnymi panelmi na streche v počte 2ks.
V kuchyni na mieru zhotovená značková linka Sykora uspokojí svojou veľkosťou, kvalitou a luxusom prevedenia aj najnáročnejšieho kulinára.
Obývačka je klimatizovaná s Led podsvieteným stropom a Led visiacimi originálnymi svietidlami dávajú celému priestoru nadčasový rozmer.
Všetky izby sú veľmi pekne a vkusne zariadené, veľká kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a wc je v kontrastnom bielo - čiernom prevedení.
Všetky interiérové dvere, zárubne v kombinácii s drevom a vyrobené na mieru dodávajú celému interiéru nádych exotiky.
V technickej miestnosti inštalovaný počítačový systém zabezpečuje bezchybný chod celého domu v kombinácii so solárom, z ktorého jeden panel slúži aj na vykurovanie bazéna umiestneného na záhrade.
V podkroví je predpríprava na ďalší priestor s podlahovým vykurovaním s využiteľnou plochou 60m2 na betónovej platni, ktorá je pod celou strechou, do ktorej sa momentálne dá dostať padacími schodmi. V dome je dosť priestoru na realizáciu plnohodnotného schodištia pre prípadné ďalšie využitie a zobytnenie aj podkrovia.
Z obývačky je voľný vstup na relaxačné posedenie v presklennej letnej - zimnej terase, kde je rovnako ako pri hlavnom vstupe na podlahe liaty kameň.
Dominantou záhrady je nadzemný bazén vyhrievaný a japonská bonsajová záhradka s vlastným potôčikom.
Pred domom je priestor s vjazdom do dvora v prevedení zámková dlažba s možnosťou parkovania pre 5 áut.
Vstup zabezpečuje automatický vrátnik s koľajničkovým mechanizmom.

Bungalov je napojený na všetky IS. STAČÍ SA LEN NASŤAHOVAŤ.


Cena 279.000,-EUR


Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne:
Mgr. Libor Soták, 0905 796 146
Ksb41