Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 797 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ján Slávik
slavik@europareality.sk
0907592856

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predaj luxusných apartmánov – Rakúsko oblasť Tirolské Alpy

Typ
Predaj
Okres
Kitzbühel
Ulica
Aschauer Str.
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
99 m2
Stav objektu
Projekt
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
05.03.2023
Aktualizované
05.03.2023
Cena 0,00 €
Ján Slávik Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj nový projekt s investičnými apartmánmi. Projekt hotelového zariadenia s wellness a reštauráciou vedenú oceňovaným kuchárom, ponúka na predaj 37 luxusných, zariadených apartmánov. Umiestnený bude v jedinečnej oblasti Tirolských Álp v mestečku Kirchberg kam každoročne zamieri množstvo turistov a lyžiarov. V lokalite je 499km perfektne upravených zjazdoviek vhodných pre všetky vekové kategórie, sánkarská dráha aj sieť upravovaných tratí pre bežkovanie. V lete lokalita ponúka množstvo turistických trás pre oddych v jedinečnej Alpskej prírode ako aj 1000km cyklistických chodníkov a 800km trás pre horské bicykle. Pre golfových fanúšikov je v okruhu 50km 9 TOP golfových rezortov. Na doplnenie možností relaxu sa v lokalite okrem krásnych čistých horkých jazier v lokalite vyskytuje aj množstvo wellness zariadení z ktorých jedno sa nachádza aj priamo v tomto hotelovom komplexe.
_______________________________________
Vybavenie apartmánov:
Apartmány budú odovzdané novým majiteľom kompletne zariadené tak, aby bol možný okamžitý prenájmom či vlastné využitie. Presné vybavenie apartmánu, ako aj farby a materiály zariadenia si vie vlastník vybrať sám.
________________________________________
Apartmány sa predávajú do osobného vlastníctva:
Apartmány sa predávajú do osobného vlastníctva a podľa charakteristiky projektu sú určené k ďalšiemu prenájmu s možnosťou čiastočného vlastného využitia za účelom trávenia dovolenky v hotelovom komplexe. Pre vlastníkov nehnuteľnosti je zaistený komplexný servis so správou a ďalším prenájmom nehnuteľnosti, bez starostí pre majiteľa nehnuteľnosti.
Očakávaný výnos v 1. roku prenájmu je 3,66%, v 2. roku 4,27% a v 3. roku 4,89%.
Podmienka ďalšieho prenájmu nehnuteľnosti vás nijak neobmedzuje pri ďalšom využití osobného vlastníctva – tzn. nehnuteľnosť môžete kedykoľvek počas trvania zmluvy o prenájme predať.
________________________________________
Termín výstavby:
Výstavba bude zahájená v lete 2023 a kolaudácia je naplánovaná najneskôr koncom roku 2024.
________________________________________

V ponuke sú apartmány na 5 podlažiach s až 3 spálňami. Apartmány majú veľkosť od 27,4m2 do 100m2, každý z nich s balkónom či terasou.

Cena sa vzhľadom ku rozmanitosti a veľkosti apartmánov pohybuje od 299.000EUR po 1.569.000EUR NETTO + cena za zariadenie a poplatky spojené s nadobudnutím nehnuteľnosti 7,5% z kúpnej ceny.

Celková cena za nehnuteľnosť je rozdelená na podielové platby splatné vždy po dovŕšení konkrétnej etapy výstavby pričom je kúpu možné spolufinancovať aj úverovými prostriedkami.

Kontakt: Ján Slávik tel: 0907 592 856 mail: slavik@europareality.sk