Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 784 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 1

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Slnečný 1-izbový TEHLOVÝ byt, Brezová pod Bradlom, D. Jurkoviča

Typ
Predaj
Okres
Myjava
Ulica
Sídlisko Dušana Jurkoviča
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
39 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
1
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
31.03.2020
Aktualizované
31.03.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 1-izbový byt v Brezovej pod Bradlom na sídlisku D. Jurkoviča. Byt sa nachádza na 2. poschodí v 4-poschodovom tehlovom dome bez výťahu. Rozloha bytu je 39 m2, pivnica má 1 m2.
Presvetlený byt je orientovaný na západ a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, kuchyne, kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Pivničná kobka za nachádza na 1 nadzemnom podlaží. Vo fonde sú nasporené prostriedky na zateplenie domu resp. na výťah - podľa odhlasovania vlastníkov. Vďaka dobrému dispozičnému riešeniu je možné byt prerobiť na 2 izbový (viď. pôdorysy).

Byt je bez tiarch, voľný od 1.3. 2020, možnosť platby na hypotekárny úver.

STAV BYTU:
Byt je v zachovalom pôvodnom stave. V byte sa nachádzajú liatinové radiátory, klasické drevené okná, laminátové interiérové dvere, plavajúca podlaha a linoleum, kuchynská linka s elektrickým šporákom, rúrou a digestorom. V bytovom dome je dostupný internet a káblová televízia.
Mesačné náklady sú 70,- EUR. Verejné parkovanie je pred domom.

LOKALITA:
Tichá lokalita na sídlisku D. Jurkoviča v blízkosti centra mesta s dobrou občianskou vybavenosťou (Tesco, COOP Jednota supermarket, kostol, zdravotné stredisko, reštaurácia, pošta, lekáreň, banka, čajovňa, základná škola, škôlka, ihrisko, v blízkosti krásnej prírody...)

/ PREDAJ / 1-IZBOVÝ BYT / TEHLA / BREZOVÁ POD BRADLOM / 2. POSCHODIE /