Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 410 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

DELTA | 3 izbový slnečný byt s garážou, Bratislava - Vrakuňa

Typ
Predaj
Mesto
Vrakuňa
Ulica
Žitavská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
70 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
13.10.2020
Aktualizované
13.10.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Delta Property Vám ponúka na predaj 3 izbový slnečný byt v meste Bratislava mestská časť Bratislava - Vrakuňa na ulici Žitavská.

BYT: Celková výmera je 70,48m2 z čoho je 1,82m2 pivnica a 4,08 balkón. Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou.  

DISPOZÍCIA: Priestranná vstupná chodba, na ktorej sa nachádza kúpeľňa a oddelená toaleta. Po pravej strane je samostatná izba. Cez chodbu sa dostanete do kuchyne ktorá je prepojená s obývacou časťou. Z obývačky je vchod do spálne z ktorej je východ na balkón.

ZARIADENIE: Byt má plastové okná, prerobenú kúpeľňu s toaletou. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Byt sa predáva bez nábytku. V prípade záujmu podľa dohody.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite oproti základnej škole Žitavská. Hneď za domom sa nachádza materská škola, detské ihrisko, zdravotné stredisko, Tesco, MHD, pošta, vlaková stanica. Všetko v pešej dostupnosti

PARKOVANIE: Parkovanie je možné v okolí bytového domu. V cene je započítaná aj garáž.

Cena 149 988 €

Realitný maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.