Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 539 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Juraj  Herceg maklér
Juraj Herceg
jherceg@apartim.sk
0903408815

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDANÉ! novozrekonštruovaný 1,5 izb. byt vo Vrakuni

Typ
Predaj
Mesto
Vrakuňa
Ulica
Rajecká
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
41 m2
Celková plocha
45 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
úplne prerobený
Počet izieb
2
Pridané
13.02.2018
Aktualizované
19.09.2023
Cena 0,00 €
Juraj Herceg Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Apartim s.r.o. ponúka na predaj pekný, kompletne zrekonštruovaný 1,5 izbový byt s loggiou na Rajeckej ulici v mestskej časti Vrakuňa.
Celková rozloha bytu vrátane loggie a pivnice je 45,47 m2 a nachádza sa na 7 poschodí z 9.
Byt prešiel kompletnou, dôkladnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli menené : rozvody elektriny vrátane vypínačov a zásuviek zn. Legrand a poistkovej skrine, rozvody vody a odpadu, plastové okná so žalúziami, stierky a maľovky, v predsieni, kuchyni, WC a v kúpeľni sú znížené sádrokartónové stropy s bodovými svetlami, v kúpeľni sú obklady s "Majolikou" a dlažba imitujúca drevo, nika, umývadlo zn. KOLO, kvalitná armatúra zn. RAVSlezák, plávajúce podlahy, interiérové dvere a zárubne. Vchodové dvere sú protipožiarne s bezpečnostným kovaním.
Byt pozostáva : vstupná predsieň v ktorej je na mieru vyrobená sektorová skriňa, kúpeľňa s vaňou a priestorom na práčku, samostatné WC, kuchyňa s kuchynskou linkou vyrobenou na mieru s elektrickou sklokeramickou varnou doskou, vstavanou elektrickou teplovzdušnou rúrou a zabudovaným digestorom, lavicou, jedálenským stolom a stoličkami, obývačka so skriňou, TV skrinkou a tapetou, spálňa a priestranná loggia otočená do kľudnej pešej zóny. Kuchyňa je oddelená od obývacej miestnosti vizuálnou otvorenou stenou. Byt sa predáva aj s opísaným zariadením (samozrejme v cene bytu).
K bytu patrí pivnica na prvom poschodí obytného domu. Bytový dom bol kompletne zrekonštruovaný a zateplený, v spoločných priestoroch sú plastové okná na všetkých poschodiach, momentálne sa pokladá nová dlažba, výťahy sú nové moderné.
Na pešej zóne priamo pod domom je výborná občianska vybavenosť, potraviny, pošta, zdravotné stredisko, fitness centrum a rôzne predajne, v blízkosti je Billa, Lidl, Tesco, škola, škôlka.
Financovanie je možné aj cez HÚ, ktorý vám v prípade záujmu bezplatne vybaví náš hypotekárny poradca.
V prípade záujmu o obhliadku, alebo viac info : p. Herceg 0903 408 815