Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Marian Gergeľ maklér
Ing. Marian Gergeľ
marian.gergel@lexxus.sk
+421 917 633 001

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

LEXXUS | moderná 4i rezidencia v historickom centre mesta, Gorkého ul.

Typ
Predaj
Okres
Bratislava I
Mesto
Staré Mesto
Ulica
Gorkého
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
210 m2
Celková plocha
210 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
úplne prerobený
Počet izieb
4
Pridané
01.02.2024
Aktualizované
03.04.2024
Cena 0,00 €
Ing. Marian Gergeľ LEXXUS a.s.
Kontaktovať makléra +421 917 633 001

Popis nehnutelnosti

Na predaj, unikátny, inteligentný skvost v srdci Starého Mesta s úctyhodnou výmerou 210 m2 a nachádza sa na 4. poschodí /5. poschodí s privátnym výťahom. Vašou terasou bude pešia zóna Starého Mesta..

Jedinečný plne klimatizovaný 4-izbový byt s tromi kompletnými kúpeľňami, s možnosťou dispozičných zmien (5i), v exkluzívnom objekte takpovediac na pešej zóne historického centra mesta, ponúka bývanie pre ľudí, ktorý poznajú hodnotu tej najlepšej lokality a vedia oceniť moderné prevedenie nie len bytu alebo aj bytového domu pod vedením architekta. A bez susedov na poschodí..

Slnečná a luxusne priestranná rezidencia je tvorená vzdušnou vstupnou chodbou s nápadité riešeným úložným priestorom pri vstupe. Centrálna vstupná časť s kompletnou dennou kúpeľňou umožňuje prístup prechodovým šatníkom do nočnej časti bytu, či hosťovského traktu s kompletným zázemím situovaným pri vstupe a grandiózny prechod do dennej obývacej časti bytu.

Exkluzívny denný priestor je tvorený veľkolepým priestorom obývacej izby a lounge sekciou s akustickým stropom, pre Vaše dokonalé vnímanie audia. Srdcom dennej časti je jedálenský priestor s plynovým krbom, reálnym ohňom a dokonalou imitáciou kompletného priebehu bez nutnosti obstarávania dreva. Jedálenský priestor plynule prepája obývaciu a kuchynskú časť s raňajkovým priestorom, ktorá je rozumne umiestnená za posuvnými sklenenými priečkami.

Nočnú časť, prirodzene otvára prechodový šatník, tvorenú spálňou a hlavnou spálňou s hlavnou kúpeľňou. Všetko navrhnuté tak aby nočná časť bola prirodzenou oázou pokoja a relaxu s výhľadom na červené strechy centra mesta.

Rezidencia ponúka intuitívne riešenia pre praktický život. Technologické zabezpečenie je na vysokej úrovni, samozrejmosťou sú inteligentne riešenia centrálneho ovládania bytu od spoločnosti Loxone, reverzná technológia filtrácie pitnej vody od spoločnosti PA-E, pracovná doska kuchynskej linky - Corian a napínaný svetelný strop Barrisol, čo dotvára aj samostatný kotol na vykurovanie s dostatočným zásobníkom teplej vody, exteriérové tienenie Eslinger, bezpečnostný systém, video vrátnik a iné...

Lukratívne bývanie priamo v centre mesta v susedstve historickej budovy Slovenského národného divadla, Hviezdoslavovho námestia, v blízkosti nábrežia Dunaja či luxusného hotela Carlton, s fantastickou polohou v srdci Starého mesta.

Exkluzívny objekt, po kompletnej rekonštrukcii, ponúka bývanie na najlepšej adrese v meste, so špecifickým nádychom minulého storočia. Staré Mesto, nabáda v každom ročnom období na niečo iné: čakajú Vás prechádzky historickým centrom, posedenia v štýlových reštauráciách a kaviarničkách, gastronomické zážitky slovenských i medzinárodných kulinárskych špecialít a nápojov, tiež vzácne muzeálne a galerijné expozície a návšteva divadla. Všetko v pešej dostupnosti, len pre Vás.

Pohodlné dočasné vyhradené parkovanie pred budovou. Alebo dlhodobé parkovanie za zvýhodnených podmienok v blízkom garážovom dome.
TOPPONUKA