Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 432 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Branislav Galla maklér
Branislav Galla
branislav.galla@lexxus.sk
+421 917 641 901

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDAJ - 2-izbový byt v projekte Rezidencia Búdková, Staré Mesto

Typ
Predaj
Okres
Bratislava I
Mesto
Staré Mesto
Ulica
Búdková
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
62 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Pridané
23.06.2017
Aktualizované
17.01.2024
Cena 0,00 €
Branislav Galla LEXXUS a.s.
Kontaktovať makléra +421 917 641 901

Popis nehnutelnosti

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na predaj 2-izbový byt v projekte Rezidencia Búdková.

Nadštandardný byt je situovaný v bytovom dome BETA na 2/5 podlaží s výťahom. Celková výmera bytu je 62,30 m2, k bytu prislúcha aj terasa o výmere 9,45 m2 a predzáhradka o výmere 74,81 m2 .
K bytu sa dokupuje parkovacie státie umiestnené v podzemnej garáži alebo na vonkajšom parkovisku. Budúci majitelia majú taktiež možnosť zakúpiť si pivničnú kobku podľa vlastného výberu.

Byt sa predáva vo vysokom štandarde. Štandard zahŕňa vysokokvalitné materiály, ako sú elektrické žalúzie, sanita, drevené parkety, podlahové kúrenie, vlastná regulácia tepla v každej miestnosti, či kamerový systém a inteligentné ovládanie domácnosti pomocou systému MagicHome.

TOPPONUKA