Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 846 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Juraj Švásta
expisreal@expisreal.sk
0905 795 736

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDAJ 2 izb. byt s loggiou, KLINGERKA, Bratislava Nivy, EXPISREAL

Typ
Predaj
Okres
Bratislava I
Mesto
Staré Mesto
Ulica
Súkennícka
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
59 m2
Typ stavby
Ytong
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
19.07.2022
Aktualizované
19.07.2022
Ing. Juraj Švásta Expisreal s.r.o.
Kontaktovať makléra 0905 795 736

Popis nehnutelnosti

 Ponúkame na PREDAJ 2-IZBOVÝ BYT s loggiou v novostavbe - v dlho očakávanom projekte „KLINGERKA“. Poschodie: 12. p. / 35. p.  

PROJEKT „KLINGERKA“
Polyfunkčný komplex s 35 poschodiami je v súčasnosti najvyššou rezidenčnou budovou v Bratislave (115 m) a priľahlá administratívna budova s 11 poschodiami dopĺňa celú stavbu. Súčasťou projektu je verejný park, s detským ihriskom priamo pri bytovom komplexe. Budova bola skolaudovaná začiatkom roku 2022 a postupne víta nových obyvateľov.
Štýlová dominanta ponúka obyvateľom moderné bývanie, kvalitné materiály i pekné výhľady.
V budove premáva 5 rýchlo - výťahov s inteligentným systémom riadenia. Vstupná lobby je vybavená recepciou s posedením, priestorom na poštové schránky, k dispozícii nonstop SBS služba a kamerový systém. V každom byte je inštalovaný video vrátnik, s prepojením na recepciu.
Energeticky úsporná stavba: budova získala najhospodárnejší energetický certifikát „A0“ a je vykurovaná centrálne. V každom byte sú umiestnené merače a na vykurovacích telesách sú nainštalované termostaty.

DISPOZÍCIA A VÝBAVA BYTU
Byt o výmere celkovej plochy 59,80 m2 (interiér: 55,30 m2, loggia 4,50 m2) plus pivničná kobka o výmere 2,60 m2. Byt je orientovaný na východ, čím je zabezpečená veľmi dobrá svetelnosť. V byte sú osadené okná z hliníkových profilov s izolačným trojsklom a prípravou na montáž tienenia.
Byt sa predáva v štandarde v ktorom boli použité kvalitné materiály: protipožiarne bezpečnostné vstupné dvere, drevené interiérové dvere - matná biela, drevená vrstvená plávajúca podlaha (dub), gresová dlažba a obklad, biely keramický obklad. Súčasťou kúpeľne je umývadlo, priestranná vaňa (180 x 80 cm) a závesná toaleta so zabudovaným splachovacím modulom. V byte sú inštalované doskové panelové radiátory v kombinácií s podlahovým konvertorom. V kúpeľni sa nachádza rebríkový radiátor. V predsieni je inštalovaná príprava na chladenie, ktoré je možné zabezpečiť centrálne. V predsieni aj kúpeľni je inštalované odvetrávanie.

Dispozícia: V predsieni nájdeme priestor pre vstavaný šatník. Z chodby sa dostaneme do kúpeľne spojenej s WC a do spálne s priestorom pre vstavaný šatník. Na loggiu je možné dostať sa z oboch miestností – zo spálne i z obývacieho priestoru. Večer je na ňom možné využiť stropné osvetlenie i elektrickú zásuvku. Dennú časť tvorí priestranný obývací priestor s prípravou na kuchyňu. Inštalované sú prívody vody a elektriky pre spotrebiče (230 a 380V). Všetky okná sú orientované na výhľad na park, Ružinov, Dunaj a Zimný prístav.
Byt ponúka komfortné bývanie v centre mesta pre jednotlivca / pár a jeho rastúca hodnota garantuje možnosť stabilnej investície.

LOKALITA:
Lokalita jedinečného architektonického komplexu sa nachádza v novom mestskom centre, v pešej dostupnosti historického centra mesta, autobusovej stanice a nákupnej galérie Nivy a Eurovea. Súčasťou komplexu je priestranný park s oddychovou zónou a detským ihriskom.

V prípade záujmu vieme pomôcť aj s vybavením úveru, prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu. Info a obhliadky: 0905 795 736