Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 402 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
AHOJ REAL AHOJ REAL
ahojreal@ahojreal.sk
903599600

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Staré Mesto, samostatný RD

  • Domy a vily, Predaj, Bratislava I, Staré Mesto | pic. 0
Typ
Predaj
Okres
Bratislava I
Mesto
Staré Mesto
Ulica
Nábr. arm. gen. L. Svobodu
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
410 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
25.06.2020
Aktualizované
25.06.2020
Cena 1,00 €
AHOJ REAL AHOJ REAL Súkromná inzercia

Popis nehnutelnosti

AHOJ REAL realitná kancelária ponúka na PREDAJ rodinný dom so sedlovou strechou na vlastnom súkromnom oplotenom pozemku možnosť bývania, aj na podnikanie v Starom Meste pod Machnáčom s výhľadom na Dunaj oproti PKO blízko RIVER PARK a most Lafranconi vyhľadávaná časť Starého Mesta ako na bývanie aj podnikanie NÁBR. ARM. GEN. L. SVOBODU v Starom Meste pozemok má: 750 m2 zastavaná plocha: 300 m2 úžitková plocha 410m2 rodinný dom má 4 samostatné bytové jednotky - 4 izbový samostatný byt / 130m2 - 2 izbový samostatný byt / 75 m2 - 1 izbový samostatný byt/ 50 m2 - 3 izbový samostatný byt mezonet / 90 m2 - samostatný priestor / využívaná ako kaviareň/ má 72 m2 - vo dvore prístrešok / parking/ - uzavrený dvor s bránou na DO / možnosť parkovania aj 10 aut CENA: presné a bližšie infor. po telef. , možnosť aj HÚ, Žiadna ťarcha RK TEL: 0948 315 513, 0948 316 613, 0903 599 600 ahojreal.sk