Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 894 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Bc. Petra Hayek
petrahayek@expisreal.sk
0917 854 239

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PRENÁJOM 4 izbový RD Bratislava Strojnícka EXPIS REAL

Typ
Prenájom
Mesto
Ružinov
Ulica
Strojnícka
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
110 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
4
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
22.04.2024
Aktualizované
22.04.2024
Cena 950,00 €/mes.
Bc. Petra Hayek Expisreal s.r.o.
Kontaktovať makléra 0917 854 239

Popis nehnutelnosti

Na prenájom 4izb poschodový dom na Strojníckej ulici, v časti Prievoz, Ružinov za potravinami LIDL. 



Dispozícia domu: 

Vstupná hala, chodba, kuchyňa, kúpeľňa, dve miestnosti na prízemí väčšia a menšia, drevené strmšie schodisko. 

na poschodí - dve spálne - menšia a väčšia



V dome prebehla rekonštrukcia - nová fasáda, nové stierky, elektrina, dvere, kúpeľňa, okná, kuchyňa, nové podlahy, a v podkroví nové koberce.



Vhodné pre rodiny, alebo na firmu.  Prenájom nie je vhodný pre pracovné stavbárske partie, pre chov psov, alebo business pre vela aut. 



Parkovanie mozne iba vo dvore za uzamykateľnou bránou (nie automatickou) - pre max, 2-3 autá za sebou. Pred domom sa neda parkovat. Trochu dalej cca 150m. 

Vzhladom na blizkost dialnicneho obchvatu, pocitajte so zvysenym monotonnym hlukom v zahrade. Vo vnutri domu ale nieje pocut. 



Cena: 950 Eur plus energie, ktoré sa prepisujú priamo na nájomníka  (elektrina, plyn, smeti, internet od T-com,podľa reálnej spotreby, cca - 200-250€/mesiac) 



Podmienky nájmu:  Zmluva sa uzatvára na min. 2 roky, platí sa 2x depozit (vratný po skončení doby nájmu), 1x mesačný nájom a 1x provízia vo výške 950 EUR - Spolu 3800 EUR pri podpise zmluvy. 

 


Obhliadky a info:

0917854239

Bc. Petra Hayek, Expisreal