Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 501 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Adam Glváč maklér
Adam Glváč
glvac@promreal.sk
0903574226

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PRENAJATÉ RNDZ- úplne nový byt na prenájom

Typ
Prenájom
Mesto
Rača
Ulica
Eduarda Wenzla
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
58 m2
Celková plocha
58 m2
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
2
Pridané
05.02.2024
Aktualizované
24.02.2024
Cena 0,00 €
Adam Glváč Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Prom Real ponúka prenájom úplne nového, ešte neobývaného, bytu v projekte RNDZ v Rači. Byt je kompletne moderne zariadený a prislúcha k nemu parkovacie miesto.

DISPOZÍCIA
Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 6. Dispozične pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s WC a balkóna.
Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s kvalitnými vstavanými spotrebičmi zn. BOSCH (chladnička, varná doska, rúra, umývačka riadu, mikrovlnka).
V obývačke nájdeme gauč, konferenčný stôl, knižnicu, TV stolík a 65' TV Samsung.
V spálni sa nachádza manželská posteľ, šatníková skriňa a pracovný stôl.

Všetko zariadenie bytu- od nábytku, cez elektroniku až po dizajnové doplnky, je úplne nové a čaká na využitie budúcim nájomcom.
K bytu prislúcha vonkajšie parkovanie miesto, ktoré sa nachádza priamo pri vchode do domu.

LOKALITA
Rača je čoraz vyhľadávanejšou lokalitou vďaka kombinácii kompletnej občianskej vybavenosti, dopravnej dostupnosti a blízkosti prírody. V pešej dostupnosti od domu nájdeme reštauráciu, potraviny, lekáreň, škôlku a MHD. Ďalšie možnosti nájdeme v starej časti Rače.

CENA
Cena mesačného prenájmu tvorí:
-prenájom bytu- 580EUR
-prenájom parkovacieho miesta- 60EUR
-energie (vrátane internetu)- 150EUR

Spolu 790EUR/mesiac. Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné (790EUR) vopred, depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia 790EUR, spolu 2370EUR.

Byt je dostupný ihneď.