Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Róbert Posolda, RSc.
robert.posolda@agent.sk
+421 911 502 745

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

AGENT.SK | Na predaj pekný 4-izbový byt, Podunajské Biskupice

Typ
Predaj
Ulica
Bodrocká
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
83 m2
Celková plocha
83 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
12.02.2024
Aktualizované
04.04.2024
Róbert Posolda, RSc. AGENT.SK, s. r. o.
Kontaktovať makléra +421 911 502 745

Popis nehnutelnosti

Hľadáte zrekonštruovaný 4-izbový byt v lokalite Podunajské Biskupice alebo Vrakuňa? Pozrite si video https://youtu.be/kjoOykuGNIU alebo virtuálnu prehliadku https://my.matterport.com/show/?m=Mx7CEe4BwBG 4-izbového bytu, ktorý sa nachádza na Bodrockej ulici č. 9. Osobnú obhliadku bytu s vami ochotne vykoná realitný agent, Róbert Posolda +421911502745

Byt sa nachádza na 3. poschodí v 4-poschodovom panelovom bytovom dome bez výťahu. Situovaný je na severozápad a juhovýchod. Pozostáva zo 4 obytných miestností a príslušenstva, ktorým je predsieň (hala), kúpeľňa, WC, lodžia o výmere 4 m2 a pivnica s výmerou 2,38 m2, nachádzajúca sa na prízemí bytového domu. Podlahová plocha bytu vrátane príslušenstva a bez plochy lodžie je 79 m2. Celková užitková plocha bytu vrátane príslušenstva a lodžie je 83 m2.

Byt bol postupne rekonštruovaný a modernizovaný:

- úpravy vnútorných povrchov - hladké vápennaté omietky opatrené maľbou a sadrokartónový podhľad v predsieni;
- vnútorné keramické obklady v kúpeľni a WC;
- drevené dýhové interiérové dvere posuvné a otváravé s obložkovými zárubňami;
- na podlahy boli položené laminátové parkety a keramická dlažba;
- nová elektroinštalácia v byte - svetelné a zásuvkové obvody (realizované čiastočne, tzn. okrem 1 obytnej miestnosti);
- vlastný elektrický bojler na ohrev vody s objemom 80 litrov umiestnený v miestnosti WC pod stropom;
- plastové okná, interiérové žalúzie, sieťky proti hmyzu, exteriérové rolety a zasklenie lodžie;
- vstavané skrine v predsieni a izbe.

Byt je priestranný a jeho dispozícia dotvára harmonický a útulný domov. Z predsiene bytu je prístup do skoro všetkých izieb a príslušenstva bytu, do 3 izieb, kúpeľne, WC a úzkou halou vedúcou do kuchyne. Do obývacej izby vstúpite z chodby aj z kuchyne. Obývacia izba je priechodná izba, cez ktorú sa dostanete do spálne so zasklenou lodžiou. Na lodžii sú zavedené stropné svietidlá a elektrické zásuvky.

Mesačné náklady na bývanie pre 3 osoby sú 262 EUR (207 EUR na správu s fondom opráv, na elektrinu 50 EUR a 5 EUR na plyn). Správcom bytového domu je Bytový podnik Podunajské Biskupice. Bytový dom má dva vchody, jeden ku komunikácii a druhý do dvora bytového domu ku garážam. Nachádza sa v ňom celkovo 8 bytových jednotiek, po 2 bytové jednotky na každom poschodí, prístupné po schodisku bytového domu. Stúpacie rozvody vody a kanalizácie bytového domu boli menené v roku 2017. Energetický certifikát k bytovému domu nebol vydaný.

Bytový dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou - obchody a obchodné centrum, služby, pošta, banky, materské školy, základné aj stredné školy, miestna knižnica, zdravotné stredisko, lekárne, reštaurácie, kaviarne aj zmrzlináreň. Zástavka MHD sa nachádza v pešej dostupnosti bytového domu s výborným napojením mestskej dopravy na všetky smery. Dopravné spojenie automobilom s centrom mesta je cca 14 min. v závislosti od dopravnej situácie. Parkovanie pri bytovom dome je bezproblémové.

Vedľa bytového domu sa nachádza detské ihrisko i zeleň a v dosahu sú napríklad hokejbalové ihrisko, Pumptracková dráha, bejzbalové ihrisko, basketbalové ihrisko, tenisové kurty, jazdecká škola, Malodunajská cyklotrasa, Lesopark Vrakuňa a rozhľadňa. Všetko potrebné pre plnohodnotné bývanie a relax máte len na skok od bytového domu.

Spolu s bytom sa nadobúda aj spoluvlastnícky podiel k pozemkom zastavaným bytovým domom. Kúpu tohto 4-izbového bytuje možné financovať hypotékou, ktorú vám bezplatne vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto vám pripravíme hypotekárne ponuky s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva štandardné podanie) a notárske poplatky (overenie podpisov), sú v réžii realitnej kancelárie.

Kontaktujte nášho realitného agenta ešte dnes a dohodnite si osobnú obhliadku bytu.

Spločnosť AGENT.SK, poskytuje profesionálne služby v oblasti sprostredkovania predaja, prenájmu, kúpy, financovania a poistenia nehnuteľností. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko potrebné k predaju, prenájmu, kúpe, financovaniu a poisteniu nehnuteľností, získate na jednom mieste. Zatiaľ čo vy sa budete venovať svojej práci, rodine, priateľom a záľubám, naši realitní a finanční agenti budú pracovať pre vás.

Naše kancelárie sa nachádzajú v mestách: BRATISLAVA, DUNAJSKÁ STREDA, ŽILINA, ČADCA a KOŠICE.

© Text, fotografie, 3D prehliadky a videoprehliadky, sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AGENT.SK, ktorá ponúka na svojej webovej stránke ďalšie nehnuteľnosti na predaj a prenájom.