Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 413 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PRENÁJOM 3 izbový Belehradská Staré Mesto BA EXPISREAL

Typ
Prenájom
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Belehradská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
73 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
19.07.2020
Aktualizované
25.09.2020
Cena 650,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

*English version below.
Prenajmem 3-izbový zrekonštruovaný byt v tehlovom dome na Belehradskej ulici (vedľa Steinu). Byt o celkovej rozlohe 73,4 m2 sa nachádza na 1. poschodí (nad bytom na prízemí) s novým výťahom, orientáciou na dve strany V-Z a lodžiou o výmere 5m2 orientovanou do priestranného, tichého uzavretého zeleného dvora bez áut. Takmer kompletne zariadený a obnovený byt sa skladá zo vstupnej predsiene z ktorej sa dá prejsť do veľkej obývacej izby (priechodzia) a nasledovne do spálne (nepriechodzia). Z chodby sa dostanete do kuchyne so vstupom na lodžiu a kúpeľnu s rohovou vaňou, zabudovaným WC, práčkou a sušičkou. Detská izba (nepriechodzia) je orientovaná do dvora a je prístupná aj z kuchyne a spálne. Podľa potreby môžu byť dve izby nepriechodzie a jedna priechodzia. Kuchyňa je samostatná (nie je súčasťou obývačky) a je vybavená plynovo varnou doskou, elektrickým sporákom, umývačkou riadu a veľkou chladničkou s veľkou mrazničkou.

V byte s vysokými stropmi, plastovými oknami, novými rozvodmi je štýlové vybavenie a zrekonštruované dubové parkety. K plnej výbave bytu chýba len gauč, posteľ a knižnica. K bytu je k dispozícii aj veľká pivnica o rozmere 6,12m2. V byte sú rozvody vysokorýchlostného internetu od UPC. Cena za všetky energie, voda, kúrenie, plyn, správa je 200€, okrem internetu.

Byt sa nachádza v ideálnej lokalite, s výbornou dopravnou dostupnosťou, na skok peši od Tržnice, obchodov, 24 h. lekárne, parku Račianské mýto, OC Centrálu, električiek a MHD zastávky. Parkovanie je verejné priamo na ulici pred vchodom.

Byt je ihneď k dispozícii na prenájom

*************************
English version:
3 rooms + kitchen beautiful bright, quiet flat after reconstruction with old style thick brick walls and high room ceilings. Very good location at Belehradska street (next to Stein) with many services, close to transport hub in all city directions, close to old town. Flat has total area of 73,4m2, its situated on the first floor (above flat on the ground floor) with new lift. Orientation is East-West with loggia of size 5m2 oriented in spacious, quiet green closed court without cars. Court is accesible for the renters of this flat. Flat is almost fully equipped with furniture. The flat is composed by entrance hall from which you may pass to big living room (walk-through) continuing to sleeping room (not walk-through). From the hall you may pass also to kitchen with the entrance to loggia and to bathroom with edge bath, toilet, washing and drying maschine. The kids room (not walk through) is oriented in the court and is accessible from kitchen and also from sleeping room. Following your needs, two rooms may be not walk throug and one walk through room.
Kitchen is separate single room - its not part of the living room. Its equiped with gas hob, electric stove, dishwasher and big fridge with big freezer.

The flat is equiped with stylish and renovated wooden - oak parquets. To the fully equiped flat is missing only couch, bed, library. With the flat is available also big cellar-storage room at size 6,12m2. In the flat are ready cables for high speed UPC internet. Price for all energies, water, heating, gas, other costs are in total 200€ without internet.

This flat is situated in perfect location with very good transport availability, just few steps from market, shops, 24h. pharmacy, park Račianské mýto, shopping center Centrál, tram, public transport stop. Parking is public directly on the street of the building.

The flat is immediatelly available for renting.