Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 414 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Andrea Stránska maklér
Ing. Andrea Stránska
stranska@promreal.sk
+421905637376

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDANÉ/ 4 - izbový romantický veľkometrážny byt BA-Vajnorská

Typ
Predaj
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Vajnorská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
117 m2
Celková plocha
117 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
4
Pridané
27.04.2023
Aktualizované
14.06.2023
Ing. Andrea Stránska Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421905637376

Popis nehnutelnosti

EXKLUZÍVNE len u nás romantický veľkometrážny byt 118 m2 Vajnorská – BA!!!

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj vo výbornej lokalite širšie centrum Bratislava na Vajnorskej ulici len pár metrov od bývalého objektu Istropolis a 10 minút pešo od obchodného domu CENTRAL romantický veľkometrážny 4 – izbový byt s loggiou a vlastnou pivnicou. Byt je situovaný na 4. poschodí 5 – poschodového bytového domu, pričom na prízemí bytového domu sa nachádza malá kaviareň s predajňou a malé mini-potraviny. Len pár krokov od bytového domu je novopostavené tzv. Kultúrne centrum, zastávka električky, ktorou ste do 10 minút priamo v Starom meste.

Celková úžitková plocha bytu je 113,22 m2, pričom loggia z toho je 1,88 m2. Pivnica sa nachádza na prízemí a má 4,51 m2. K dispozícii sú aj kočikárne a ďalšie spoločné priestory.

Dispozícia bytu:

Pri vstupe je priestranná chodba a hala, z ktorej sa dostaneme na loggiu smerovanú do tzv. vnútrobloku, dve veľké spálne každá o výmere 22 m2, priestranná obývačka 24 m2, kuchyňa so špajzou a ďalšia menšia hosťovská izba, ktorú je možné využívať aj ako šatník, komoru atď.

3D obhliadka je k dispozícii pri inzercii!!!

Byt bol kompletne zrekonštruovaný, disponuje množstvom úložného priestoru, vstavaných skríň, podlahy sú zreštaurované pôvodné drevené, okná boli vymenené za plastové, kuchynská linka vo vintage štýle, celý byt je riešený interiérovo ako „romantický“ s nádychom talianskeho vidieckeho štýlu. Pri rekonštrukcii boli vymenené elektrické rozvody. Kúrenie je ústredné radiátormi. Jedná sa o tehlovú stavbu.

Predáva sa kompletne zariadený, kupujúci si pri prevzatí bytu môže okamžite bývať stačí si priniesť osobné veci a bývate. Nie sú nutné žiadne ďalšie veľké investície.

Treba vidieť!

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
*bytový dom bol čiastočne zrekonštruovaný aj fasáda (pripravuje sa dostavba výťahu)
*plocha bytu: 113,22 m2 + murovaná pivnica 4,51 m2
*z toho loggia: 1,88 m2
*parkovanie mestské vonkajšie
*energetické náklady 230,- EUR/mesačne (vrátane správcu)
*predaj aj so zariadením, k dispozícii k bývaniu okamžite

LOKALITA A OKOLIE:

Pôvodný historický bytový dom na začiatku Vajnorskej ulici je typickým mestským bývaním vhodným aj pre mladé páry či rodiny. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – obchodné centrum CENTRAL, POLUS (VIVO), mestská Tržnica, na dosah Kultúrne centrum, obchodný dom LIDL, rôzne služby občianskej vybavenosti a hneď pri vchode zastávka električky smer - centrum Staré mesto. Všetko máte „po ruke“ a aj bez potreby jazdy autom. Parkovanie je typické mestské, je potrebné sa registrovať ako rezident a môžete parkovať aj priamo pred bytovým domom.

Vo vnútrobloku, ktorý je ohraničený plotom sa nachádza príjemný rozľahlý pozemok s posedením a detským ihriskom – bezpečné aj pre deti na hranie.

Tento bytový dom spája možnosť bývania rodiny v mestskom prostredí blízko Starého mesta.

Byt je vhodný aj ako investičný, či už na prenájom alebo na formu prenájmu – Airbnb.