Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 817 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

360° VIRTUÁLNA PREHLIADKA:: Štúdio, KLIMATIZÁCIA – Bratislava III. Nové Mesto, Pluhová ulica

Typ
Prenájom
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Pluhová
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
27 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
1
Pridané
31.03.2020
Aktualizované
31.03.2020
Cena 390,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom štúdiá o celkovej rozlohe 23 a 27 m2 v lokalite Bratislava III. Nové Mesto, Pluhová ulica. Štúdio sa nachádza na druhom podlaží v 2-podlažnom rodinnom dome. K dispozícií je spolu 8 štúdií so vstupom zo spoločnej chodby. Samozrejmosťou je samostatná kúpelňa s WC. Parkovanie je verejné.

STAV BYTU:
Štúdiá ponúkame na prenájom čiastočne zariadené, ešte doposiaľ neboli nikdy obývané, nájdete v nich kuchynskú linku s chladničkou ( po dohode s majiteľkou možnosť dozariadenia o sklokeramickú dvojplatničku). Samozrejmosťou je samostatná kúpeľňa s WC so sprchovacím kútom, umývadlom a predprípravou na práčku. K dispozícií je jedna práčka na spoločnej chodbe. Fotografie sú iba grafickým návrhom, slúžia pre klienta kvôli lepšej predstave o zariadení štúdia. Štúdio je aktuálne pre jednu osobu od 1.6.2020.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom s energiami a internetom 390,- euro + vratný depozit 330,- euro + províziu pre realitnú kanceláriu vo výške 400,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, dobrú dostupnosť na MHD do 5 min pešo, neďaleko sa nachádza nákupné centrum POLUS, jazero KUCHAJDA kde nájdete množstvo športového a relaxačného vyžitia.
Jedná sa o kľudné bývanie v rodinnom dome v tichom prostredí širšieho centra hlavného mesta.

/ ŠTÚDIO / BRATISLAVA III. NOVÉ MESTO / PLUHOVA ULICA / TEHLA / NOVOSTAVBA / SPOLOČNÝ DVOR / ČIASTOČNE ZARIADENÉ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.