Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 413 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

360° VIRTUÁLNA PREHLIADKA:: Veľký 2-izb. byt v rodinnom dome, BA III. Nové Mesto, Jaskový rad

Typ
Prenájom
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Jaskový rad
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
82 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
2
Pridané
30.03.2020
Aktualizované
30.03.2020
Cena 500,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka s dostupnosťou ihneď na prenájom nadštandardný 2-izbový byt, v časti BA III. Nové Mesto, ulica Jaskový rad. Nachádza sa na prízemí rodinného domu, v ktorom je dlhodobo prenajímaných niekoľko bytov. Byt má nadštandardnú výmeru 82 metrov. Spálňa je orientovaná na ulicu, obývacia izba do priechodného svetlíka, cez ktorý je prístup do technickej miestnosti s možnosťou uloženia bicykla. Byt má dve kúpeľne, v jednej je sprcha a umývadlo, v druhej toaleta, úložné priestory a veľké umývadlo. Účel izieb je možné vymeniť premiestnením nábytku. Byt sa nachádza blízko železnice, nie je vhodný pre ľudí citlivých na zvuk prechádzajúceho vlaku.
Pre obyvateľov domu sú k dispozícii 3 parkovacie miesta pred domom. Tiež je k dispozícii spoločný dvor-terasa s posedením.
Pre max. 4 osoby, bez domácich zvierat. Bezbariérový prístup.

STAV BYTU:
Byt je moderne zrekonštruovaný a kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi, vrátane TV. Má podlahové kúrenie. V letných horúčavách je v byte veľmi príjemná teplota. Umývačka riadu v kuchyni nie je. K dispozícii sú základné potreby na varenie a stolovanie, posteľné prádlo, aj osušky. Stačí sa nasťahovať a bývať.


PLATBY:
V cene prenájmu 500 eur sú zahrnuté energie aj internet pre 2 osoby. Viac osôb dohodou. Kaucia vo výške nájmu. Odmena realitnej kancelárie 250 eur.

LOKALITA:
Dom sa nachádza v blízkosti železničnej stanice, len 4 minúty od zástavok MHD na hlavnej stanici, alebo 5 min. od električkovej zastávky.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / NOVÉ MESTO / JASKOVÝ RAD / KOMPLETNE ZARIADENÝ / NADŠTANDARDNÝ BYT / BEZBARIÉROVÝ BYT /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.