Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 442 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
AHOJ REAL AHOJ REAL
ahojreal@ahojreal.sk
903599600

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NOVOSTAVBA, KOLIBA, výťah, loggia, 2x parking

Typ
Predaj
Mesto
Nové Mesto
Ulica
Pod Vachmajstrom
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
65 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
24.01.2020
Aktualizované
24.01.2020
AHOJ REAL AHOJ REAL Súkromná inzercia

Popis nehnutelnosti

AHOJ REAL realitná kancelária EXKLUZÍVNE ponúka na PREDAJ ÚPLNE NOVÝ priestranný 2 izbový byt práve dokončenej ÚPLNE NOVEJ NOVOSTAVBE REZIDENCIA KOLIBA MODERNE NADŠTANDARTNE NOVO komplet vybavený a zariadený ulica POD VACHMAJSTROM, v projekte REZIDENCIA KOLIBA Byt má 64,81 m2 + loggia 6,05 m2 2x vlastné vonkajšie parkovacie státie priamo pred domom pri hlavnom vchode / kamerový systém/ V dome je výťah DISPOZÍCIA BYTU: Kuchyňa spojená s obýv. izbou 33,75 m2 + loggia 6,05 m2 Samostatná spáľňa 14,84 m2 Vstupná chodba 3,41 m2 Samostatná kúpeľňa 6,57 m2 Samostatné wc 1,82 m2 Samostatný priestranný ŠATNÍK 4,42 m2 Byt je kompletne NADŠTANDARTNE NOVO vybavený V byte ÚPLNE NOVÁ MODERNÁ kuchyn. linka a NOVÉ zabudované spotrebiče sporák, chladnička, umývačka riadu, mikro., práčka, sušička, Byt sa predáva NADŠTANDARTNE MODERNE NOVO zariadený nová koženná sedačka, obýv. stena, nová manželská postel, komody, ROLDOR skriňa v spálni v chodbe je samostatný priestranný ŠATNÍK CENA: 369 000 € celkom cena bytu a aj 2x vlastné vonkajšie parkovacie státie pred domom priamo pred hlavným vchodom do domu VRÁTANE PROVÍZIE a kvalitného obchodno-zmluvného servisu. ZMLUVY SÚ AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTSKOU KANCELÁRIOU Rk - nevolať. Táto nehnuteľnosť je sprostredkovávaná realitnou kanceláriou AHOJ REAL, s.r.o. prostredníctvom exkluzívneho zastúpenia klienta. RK TEL.: 0903 599 600 - WhatsApp , 0948 315 513, 0948 316 613, 0948 317 713 ahojreal@ahojreal.sk ahojreal.sk © COPYRIGHT AHOJ REAL, s.r.o. – Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AHOJ REAL, s.r.o.