Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 439 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Jela Béresová
beresova@loftreal.sk
0903 785 292

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

6 - izbový rodinný dom - Bratislava IV – KARLOVA VES, LÍŠČIE ÚDOLIE - TOP LOKALITA

Typ
Predaj
Mesto
Karlova Ves
Ulica
Líščie údolie
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
298 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
6
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
24.05.2020
Aktualizované
24.05.2020
Jela Béresová LOFT real s.r.o.
Kontaktovať makléra 0903 785 292

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj 6 - izbový rodinný dom - Bratislava IV – KARLOVA VES, LÍŠČIE ÚDOLIE, tichá a vyhľadávaná lokalita s neopakovateľnou atmosférou vidieckeho bývania v ruchu hlavného mesta

RD je dvojpodlažný. Výmera 297,81 m2, pozemok 377 m2 / z toho 347 m2 vo vlastnictve + 30 m2 v nájme - dvor/

Dispozičné riešenie :

1NP : 138,89 m2 - kuchyňa s jedálenskou časťou, samostatná spálňa, obývacia izba s krbom, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, komora s vínnou pivničkou, sklad, garáž

2NP: 158,92 m2 - 3 spálne, obývacia izba, kúpeľňa s vaňou, toaleta, terasa

RD je zaujímavý svojim dispozičným riešením, ktoré poskytuje komfortné bývanie a útulný domov, je slnečný, jeho čaro dotvárajú dva krby, krásne trámy, ale aj vínna pivnička so stálou teplotou. Celý dom dýcha príjemnou atmosférou.

Vstupná zóna je umiestnená tak, aby sa z nej dalo voľne vstupovať do oboch častí domu - oddychovej aj spoločenskej. Denná časť má otvorený charakter s voľne prepojenými oblasťami kuchyne, jedálne aj obývacej izby. Kvalitná kuchynská linka je v tvare U, má zabudované elektrospotrebiče. Kúpeľňa a toaleta na prízemí sú v modernom dizajne. Na poschodí sú situované 3 samostatné spálne, priestranná kúpeľňa. Štýlová obývacia izba je priechodná, roll door po celej šírke poskytuje dostatok úložného priestoru, 3 spálňa je vybavená klimatizáciou, má výstup na terasu o výmere 6,30 m2 s výhľadom do záhrady. Exteriér záhrady poskytuje ideálne podmienky pre voľno časové aktivity a posedenia s rodinou. Súčasťou altánku je fínska sauna. Kúrenie – radiátory, vlastný plynový kotol.Zrekonštruovaný RD je napojený na všetky IS a  je vhodne zasadený do okolitého prostredia zástavby rodinných domov.

LV čisté, bez tiarch

Cena: 570.000 EUR

Kontakt: Jela Béresová 0903 785 292

email: beresova@loftreal.sk