Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 926 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Peter Tököly maklér
Peter Tököly
peter@housereality.sk
+421 903 936 860

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Priestranný 4 izbový byt, lodžia, Ivana Bukovčana, BA IV DNV

Typ
Predaj
Ulica
Ivana Bukovčana
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
81 m2
Celková plocha
81 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
4
Pridané
24.04.2024
Aktualizované
24.04.2024
Peter Tököly House Reality, s.r.o.
Kontaktovať makléra +421 903 936 860

Popis nehnutelnosti

PREDAJ BYTU:
Realitná kancelária House reality ponúka na predaj reálny 4 izbový byt s nepriechodnými izbami s lodžiou a pivnicou. Byt je situovaný vo vyhľadávanej lokalite v Bratislava IV. Devínska Nová Ves v blízkosti Devínska Kobyla - Sandberg na ulici Ivana Bukovčana. Nachádza sa na 6/7 poschodí zatepleného bytového domu. Celková podlahová plocha bytu je 81,6 m2 z toho má lodžia 3,5 m2 a pivnica 1,67 m2. Takže čistá podlahová - úžitková plocha bytu je pekných 76,5 m2. Orientácia je na ideálnu severo-južnú stranu, ktorá zaručuje že nehnuteľnosť má dostatok denného svetla a výborné vyvetranie a klímu. Dom je zateplený, s novou strechou, má vymenené výťahy, stúpačky (plynové, odpadové a vodovodné rozvody), pravidelne udržiavané spoločné priestory s pivnicami a miestom pre uskladnenie bicyklov, či kočíkov, s kvalitným zabezpečením (bezpečnostné kamery, vstup na čipy), dobrými susedmi a viacerými parkoviskami v bezprostrednej blízkosti vchodu (1 pred domom, 3 za rohom budovy). Nachádza sa na hranici sídliska so štvrťou rodinných domov v príjemnom prostredí na bývanie.
DISPOZÍCIA BYTU:
Vstup do bytu pozostáva z priestrannej haly, odkiaľ sa vchádza do jednotlivých izieb a chodbičky ku kúpeľni, toalety a do kuchyne. Hala poskytuje dostatok priestoru pre vstavané skrine alebo pre vybudovanie samostatného šatníka. Veľká obývacia izba je dverami prepojená s halou aj s kuchyňou, obe však majú tiež samostatné vchody z haly, resp. z chodby. Tieto miestnosti spolu s loggiou, na ktorú sa vychádza z kuchyne, sú orientované na juh, do dvora a ponúkajú výhľad na detské ihrisko, Devínsku Kobylu a Sandberg. V obývacej izbe je v letnom období k dispozícii mobilná klimatizácia. Priestranná kuchyňa po čiastočnej rekonštrukcii je vďaka loggii aj  počas horúčav príjemne tienená. Na severnej strane bytu sa nachádzajú dve menšie izby v pôvodnom stave a stredne veľká detská izba, ktorá je zrekonštruovaná. Z tejto strany je výhľad na ulicu a rodinné domy. Severná orientácia týchto troch izieb zaručuje v letnom období vítaný chládok, v zimnom období je byt vďaka svojej polohe naopak príjemne teplý.
STAV BYTU:
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Prerobená kúpeľňa obsahuje umývadlo, vaňu, priestor pre práčku a skrinky s lavičkou na sedenie a zabudovaným priestorom pre uskladnenie bielizne, ako aj skrytý úložný priestor medzi zníženým stropom a stropným panelom. Toaleta je samostatná. Kuchynská linka je čiastočne upravená so spotrebičmi. V celom byte sú vymenené plastové okná so sieťkami proti hmyzu, na radiátoroch sú merače tepla s možnosťou diaľkového odpočtu. Podlaha je pokrytá linoleom. Na stenách sú prevažne tapety, s výnimkou zrekonštruovanej detskej izby a jadra. Byt je pripojený na káblovú televíziu a optický vysoko-rýchlostný internet od firmy SWAN s rýchlosťou 400 Mbit/s.
LOKALITA :
Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej a slušnej lokalite. Nachádza sa na hranici sídliska so štvrťou rodinných domov, vďaka čomu poskytuje dobrý výhľad na dve svetové strany a široké možnosti pre pokojné prechádzky v uliciach, ale aj v prírode. V blízkosti sú viaceré detské ihriská, základná škola (250 m), škôlka (300 m), do vzdialenosti 5-10 min pešo materské centrum a fitness centrum, zastávka MHD, potraviny Lidl, Tesco, Kraj, obchody, lekárne, pošta, zdravotné stredisko. Do cca 15 minút chôdze je dostupná komunitná záhrada vhodná aj pre rodiny s deťmi, les, Sandberg, štadión, tenisové kurty, vodná nádrž, rieka Morava s Cyklo-mostom Slobody a množstvo príležitostí pre cyklistiku a výlety.

K CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA V SUME 3.000,- EUR ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov.