Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 511 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Roman Weidinger
kancelaria@roweservices.eu
+421905477843

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

RoWe Services │ PRENÁJOM │ 2 izb. byt, Dominika Tatarku č. 1, Devínska Nová Ves, Bratislava - IV - časť BORY

Typ
Prenájom
Ulica
D. Tatarku
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
51 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
26.02.2024
Aktualizované
02.04.2024
Cena 680,00 €/mes.
Roman Weidinger RoWe Services
Kontaktovať makléra +421905477843

Popis nehnutelnosti

Property agentúra RoWe Services, s dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami v oblasti prenájmu od roku 2006, ponúka na:

PRENÁJOM: 2-izb. byt, Dominika Tatarku č. 1, Devinská Nová Ves, Bratislva IV - časť BORY

Základné informácie:
✔ Novostavba 10/2023, pripravená pre nového podnájomníka.
✔ 4 / 5 poschodie., východná strana.
✔ 1x výťah, 2x klimatizácia, vonkajšie elektrické žalúzie,
✔ Výmera bytu 51 m2 + 1 x balkón o výmer 14,5 m2 + pivnica 3  m2.
✔ Kompletne zariadený úplne novým nábytkom vyrobeným na mieru.
✔ Priestranná kuchyňa so zabudovanými elektrospotrebičmi; indukčná varná doska, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúka, s jedálenským stolom.
✔ Dizajnovo riešená obývačka oddeľuje jedálenskú časť do obývacej zóny, klimatizáciou a prístupom na balkón.
✔ Samostatná, nepriechodná spálňa so vstavanou skriňou na mieru, manželskou posteľou, klimatizáciou a vstupom na balkón.
✔ Kompletne zariadený moderným nábytkom.✔ Kúpeľňa s priestranným sprchovým kútom, práčkou so sušičkou, zvlášť WC.
✔ Vonkajšie parkovacie miesto.


Výhody:
✔ Moderná novostavba: Zaručuje vysoký štandard bývania s dôrazom na komfort a energetickú efektívnosť – objekt je zateplený, vybavený izolačnými plastovými oknami, disponuje novými inštalačnými rozvodmi pre hladké fungovanie, má výťah pre pohodlný prístup a poskytuje optické pripojenie na internet pre bleskovú online komunikáciu.
✔ Srdce Devínskej Novej Vsi: Byt v prestížnej lokalite komplexu BORY, kde sa snúbi pohodlie mestského bývania s kompletnou občianskou vybavenosťou.
✔ Skvelá dostupnosť do centra mesta: Či už preferujete bicykel, pešiu chôdzu alebo verejnú dopravu, z tohto bytu sa dostanete do srdca Bratislavy rýchlo a pohodlne.
✔ Bytový servis: Možnosť poskytnutia prechodného alebo trvalého pobytu, resp. potvrdenia pre Políciu SR.

Od kedy a pre koho je byt určený?
✔ Ponuka je aktuálna od podpisu zmluvy.
✔ Vítaný je singl podnájomník alebo pár bez detí.
✔ Domáce zvieratá nie sú povolené.

Podmienky nájmu:
✔ Byt je nanovo vymaľovaný a uprataný. Jednorázový poplatok za vymaľovanie (720€) a za upratovanie (320€) musí uhradiť podnájomca pri ukončení podnájomnej zmluvy. Ak dĺžka nájmu prekročí štyri roky, poplatok za maľovanie sa neúčtuje.
✔ Každých 6 mesiacov počas trvania nájmu property agentúra zabezpečuje hlbkové upratovanie, pričom náklady (približne 320€) sú rozdelené medzi prenajímateľa a podnájomcu, každý hradí 50%.

Mesačný nájom:
Cena pre 1 osobu: 680€ základný nájom + 140,00 € platba správcovi + 40€ za elektrinu + KTV + net. Za ďalšiu osobu sa pripočíta 50€.

Pri podpise zmluvy sa platí:
1x nájom.
1x kaucia.
1x provízia.
+ 170 € notárska zápisnica.

Transparentné vyúčtovanie energií, ktoré sa prepisujú u dodávateľa.
Právna istota pre podnájomníka – zmluvu spisuje notár formou zápisnice.

Kontakt:
PRE NAJRÝCHLEJŠIU odpoveď volajte: Senior property manager: Roman Weidinger, 0905 477-843 (10:00 – 20:00 hod.). Volania preferované pred správami.



PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE TENTO BYT POD SPRÁVOU PROPERTY MANAGEMENTU OD ROWE SERVICES?

PROFESIONÁLNA KOMUNIKÁCIA: Rýchle a efektívne riešenie akýchkoľvek otázok alebo problémov týkajúcich sa bytu počas trvania celého zmluvného vzťahu.

PRAVIDELNÁ ÚDRŽBA A UPRATOVANIE: Zabezpečenie pravidelných kontrol a údržby bytu, čo zaručuje jeho dlhodobý dobrý stav. Ponúkame tiež možnosť pravidelného upratovania 1x za 14 dní za sumu: 60 €.

BEZPROBLÉMOVÁ ADMINISTRATÍVA: Všetky administratívne záležitosti týkajúce sa nájmu sú rýchlo a profesionálne vybavené, podnájomca neprichádza do kontaktu s majiteľom.

DÔVERYHODNOSŤ: Vychádzajte z dôveryhodnosti a skúseností našej property agentúry, ktorá má vynikajúce hodnotenie 4,9 na Google a pôsobí na realitnom trhu už od roku 2006.

PROFESIONÁLNA SPOLUPRÁCA S ODBORNÍKMI: V rámci celého procesu prenájmu vám zabezpečujeme prístup k širokému tímu odborníkov vrátane property managerov, kolegov z oblasti realít a notára pre zabezpečenie právnych formalít súvisiacich s prenájmom.



PREČO SÚ POPLATKY ZA VYMAĽOVANIE A UPRATOVANIE SÚČASŤOU NÁJMU POD SPRÁVOU ROWE SERVICES?

ZABEZPEČENIE VYSOKÉHO ŠTANDARDU: Naším cieľom je, aby každý podnájomník nastúpil do bytu, ktorý je v dokonalom stave. Vymaľovanie a dôkladné upratovanie po každom podnájomníkovi zabezpečujú, že byt vždy spĺňa naše vysoké štandardy kvality a čistoty.

TRANSPARENTNOSŤ A FÉROVOSŤ: Chceme, aby naši klienti vedeli, čo môžu očakávať. Poplatky za vymaľovanie a upratovanie sú jasne definované v podnájomnej zmluve a zodpovedajú skutočným nákladom na tieto služby. Týmto spôsobom zabezpečujeme, že všetko je transparentné a férové.

KONZISTENTNOSŤ V KVALITE: Bez ohľadu na predchádzajúceho podnájomníka alebo jeho návyky, každý nový podnájomník môže očakávať rovnaký vysoký štandard bývania od prvého dňa svojho nájmu.