Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 502 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Zuzana Dirgasová
maklerskalica@karinpartners.sk
0902 566 396

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj, chata v krásnom prostredí Borský Svätý Jur, časť Tomky

Typ
Predaj
Okres
Senica
Ulica
Tomky
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Plocha priestoru
150 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
08.03.2024
Aktualizované
26.04.2024
Zuzana Dirgasová KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0902 566 396

Popis nehnutelnosti

Ponúkame vám na predaj plne vybavenú chatu v krásom, pokojnom prostredí obce Borský Svätý Jur časť Tomky.

Táto rekreačná chata má zastavanú plochu 97 m2, je poschodová a celá podpivničená. Základ je murovaný, nadzemná časť chaty je drevená , strecha izolovaná, plechová.

Dispozične veľmi dobre riešená : vstup do chaty je cez priestrannú verandu s posedením, ďalej obývacia miestnosť s kanadskou pecou zn. Osburn, ktoré sú známe vysokou výhrevnosťou. Na prízemý je taktiež kuchyňa, kupeľňa, WC a vchod do pivnice. Na poschodí je spacia časť. Možnosť prespania až pre 10 osôb. Chata sa predáva plne vybavená ako je na foto, sauna, zariadenie, kanadská pec, elektrický boiler na oherev vody, satelit, alarm. Odpad je riešený žumpou.

Pozemok na ktorom chata leží patrí obci, pričom majiteľ platí obci nájom, spolu s odvozom smetia je to 139 €/ ročne. Na pozemku pri chate je postavený záhradný domček na uskladnenie náradia či bicyklov, ďalej je tu záhradný krb, ohnisko na opekanie a prístrešok pre auto.

Cena: 124 000€
V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis - kúpna zmluva, kolok, prevod energií, návrh na vklad, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj realitné a finančné poradenstvo.

Financovanie nehnuteľnosti Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov s licenciou od NBS.

Kontakt na makléra:
Zuzana Dirgasová
+421 902 566 396
maklerskalica@karinpartners.sk