Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 507 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. MBA Marian Turza
turza@promreal.sk
0917876631

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

PREDAJ Veľkorysý pozemok s časťou lesa 2009 m2 Borinka pod Pajštúnom!

Typ
Predaj
Okres
Malacky
Mesto
Borinka
Ulica
Pod zámkom
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Pridané
21.08.2023
Aktualizované
08.04.2024
Mgr. MBA Marian Turza Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Nádherný veľkorysý pozemok pod lesom, ktorého časť patrí aj majiteľovi pozemku v Borinke priamo pod hradom Pajštún, v pokojnej a vyhľadávanej lokalite "Pod zámkom" s rozlohou 2009 m2 uspokojí aj náročného klienta a je určený pre tých, čo vedia, čo chcú.
I napriek lukratívnosti pozemku je cena za m2 len 198 Eur, čo je oproti priemernej realizačnej cene predaja za m2 v Borinke /250 Eur/ naozaj skvelá ponuka!
A oproti iným mestský častiam v okolí Bratislavy je ponuka stavebných pozemkov v Borinke obmedzená, čo zaručuje garanciu hodnoty pozemku v budúcnosti!

VÝHODY:
- Vybudované všetky inžinierske siete na pozemku.
- Prístupová cesta priamo na pozemok.
- Nádherná prírodná lokalita s bohatou faunou a flórou a s vlastným kúskom lesa.
- Pozemok voľný ku predaju ihneď.
- Výborná dostupnosť na diaľničný obchvat.
- Možnosť rozšírenia pozemku o vedľajší pozemok, ktorý patrí majiteľovi tohoto pozemku a príležitosť mať pozemok s celkovou rozlohou 3951 m2.
- Turistické, bežecké a cyklistické trasy v bezprostrednom okolí.
- Tiché a ničím nerušené bývanie.
- V prípade kúpy tohto pozemku kvalitný prémiový architektonický a realizačný projekt, ako aj projekt interéru domu od renomovaných architektov ORTUTA Architects v
hodnote 30 000 Eur s úžitkovou 350 m2 na ktorý už v minulosti bolo vydané právoplatné SP a spĺňa všetky náležitosti ÚPI v cene pozemku. A to je možnosť podľa ÚPI
vybudovať ešte ďalšie poschodie! Dizajn domu nájdete vo fotogalérii.
- V prípade kúpy oboch pozemkov tak nový majiteľ môže podľa ÚPI dom s úžitkovou plochou cez 1000 m2!
- Pri kúpe oboch pozemkov dohoda na cene možná.

V uvedenej cene zabezpečíme kompletný realitný a právny servis.
Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom úveru. Najvýhodnejšie HYPOTEKÁRNE financovanie zabezpečí špecialista BEZPLATNE!
***
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real
Finálna cena sa môže odlišovať podľa záujmu o nehnuteľnosť.