Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 840 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

REALITY COMFORT - Krásny, zariadený 2-izb. byt v Bojniciach

Typ
Prenájom
Okres
Prievidza
Mesto
Bojnice
Ulica
Hornoulická
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
52 m2
Celková plocha
52 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Pridané
22.09.2020
Aktualizované
27.09.2020
Cena 550,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na prenájom slnečný 2-izb.byt s vyhradeným parkovacím miestom, nachádzajúci sa v Bojniciach, na 1.poschodí novostavby bytového domu. Byt má samostatnú spálňu a obývačku prepojenú s kuchyňou. Každá izba má vstup na balkón. Byt je veľmi vkusne zariadený a prenajíma sa tak, ako na fotografiách, vrátane elektrospotrebičov (vstavaná el. rúra, el. sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, vstavaná práčka, televízor). Byt má samostatné merače energií. Voľný je ihneď pre 1 - 2 dospelé, zamestnané osoby, cena prenájmu je vrátane energií. Vstup do bytového domu je cez videovrátnika a v jeho blízkosti sa nachádza základná občianska vybavenosť ako: škola, škôlka, nemocnica, obchodné prevádzky, reštaurácie ap.

Kúpeľné mesto Bojnice ponúka množstvo zaujímavých atrakcií ako: zámok, ZOO, kúpele, vyhliadkovú vežu Čajka v oblakoch, múzeum praveku ap. Z tejto skvelej nehnuteľnosti to máte do centra mesta skutočne iba na skok (cca 5 min. pešo).

Pre bližšie informácie a obhliadky volajte na tel.č. 0907 590 654 - JUDr. Ľubica Hrdá.