Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 438 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Boris Barborík
babrorik@residence-real.sk
+421 903 308 042

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rodinný dom - kaštieľ na predaj Beňadiková Liptovský Mikuláš

Typ
Predaj
Mesto
Beňadiková
Ulica
Benadiková
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
365 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
6
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
03.07.2017
Aktualizované
10.05.2023
Cena 0,00 €
Boris Barborík TP real estate s.r.o.
Kontaktovať makléra +421 903 308 042

Popis nehnutelnosti

Exkluzívne iba v realitnej kancelárii RESIDENCE ponúkame na predaj krásny historický a kompletne zrekonštruovaný kaštieľ v obci Beňadiková pri Liptovskom Mikuláši.
Kaštieľ sa nachádza zhruba v polovici obce pri hlavnej ceste. Pôvodná stavba sa datuje od roku 1730. Odvtedy kaštieľ prešiel dvoma celkovými rekonštrukciami a do konečnej podoby ho majiteľ uviedol v 2008. V súčasnej dobe slúži ako malý rodinný penzión kde nájdeme v hlavnej časti celkovo 3 apartmány so samostatným zázemím, veľkú spoločenskú miestnosť s kuchynským kútikom, veľké obývateľné podkrovie a veľkú klenbovú pivnicu s malým prekvapením, ktoré je možné vidieť len osobne.
V pravom krídle sa nachádza kotolňa s peletkovou pecou a 2 samostatné apartmány, ktoré sú už vybudované, ale treba ich ešte dorobiť.
Celková úžitková plocha je cca 365 m2.
Veľký rovinatý pozemok o celkovej ploche 1.950m2 o rozmeroch cca 35x59m2 umožňuje hlavne v letnom období rodinám s deťmi možnosť nerušenej zábavy, prípadne je ho možné využiť na rôzne slávnostné posedenia či svadby. Pekný záhradný prístrešok je využívaný na vonkajšie posedenia s možnosťou grilovania.
Stavba kaštieľu je zapísaná ako rodinný dom čo je veľkou výhodou v prípade čerpania hypotekárneho úveru.
IS: voda, elektrika, kanalizácia.
Náklady na chod sú nastavené na cca 70€ mesačne za vodu a elektriku a na kúrenie sa minie spolu asi 13 ton peliet ročne.
Prístup na vlastné asfaltové parkovisko je priamo z hlavne komunikácie.
Výborná dostupnosť na diaľnicu D1 - len 3km.
Priamo z kaštieľa je to len 5 km do centra Liptovského Mikuláša, 10 km Aquapark Tatralandia, 21 km lyžiarske stredisko Jasná Nízke Tatry, 23 km GINO PARADISE BEŠEŇOVÁ.
Pre viac informácií kontaktujte Boris Barborík 0903 308 042.