Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 906 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Renata Hrušovská
renata.hrusovska@deltaproperty.sk
+421 905 149 735

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rodinný dom Batizovce Poprad na predaj s veľkým pozemkom

Typ
Predaj
Okres
Poprad
Mesto
Batizovce
Ulica
Batizovce
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
131 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Pridané
07.07.2022
Aktualizované
07.07.2022
Renata Hrušovská Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421 905 149 735

Popis nehnutelnosti

DELTA PROPERTY ponúka exkluzívne na predaj dom v obci Batizovce, ulica Osloboditeľov.

PLOCHA a POZEMOK: úžitková plocha domu je 131m2, plocha pozemku je 1121m2.

PREDMET PREDAJA: Predáva sa jeden samostaný dom, v spoločnej zástavbe 3 domov a priľahlý pozemok, ktorý je okolo domu. Rodinný dom je vedený na liste vlastníctva ako byt a preto je tu možné zobrať hypotekárny úver. 

DISPOZÍCIA: Dom má dva samostatné vstupy. Hlavným vchodom vstúpite do chodby, ktorá vedie stredom domu. Z chodby je vstup do 5 samostaných izieb, kuchyne, WC a kúpelne. Všetky miestnosti sú nepriechodné. 

STAV: na dome je nová strecha, vnútorné priestory prešli rekonštrukciou, v kúpelni je príprava na osadenie sanity. Kuchynská linka je nová, ešte nepoužitá. Dom slúžil posledné roky ako kancelária pre firmu. Pozemok je možné si oplotiť. 

IS: dom je napojený na všetky inžinierske siete. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. 

VYUŽITIE: Dom je možné využiť na bývanie, alebo je možnosť vybudovať 4 samostatné bytu s prerobením podkrovia. Dom môže slúžiť aj ako sídlo firmy, alebo po úprave ako malý penzión. Skvelá investičná príležitosť. 

Batizovce je malá podtatranká obec s krásnym výhľadom na Vysoké Tatry. Mesto Svit je vzdialené necelé 2 kilometre a tú nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Nehnuteľnosť je možné využiť na rekreačné, alebo celoročné bývanie. Pre klienta na bývanie vznikne 5 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom. Pre investorov je toto taktiež ideálna nehnteľnosť, nakoľko je tu možné vybudovať až 4 samostatné byty. 

Cena 184 000 €

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.