Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 908 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Vítězslav Lazar
lazar@loftreal.sk
0905 551 791

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Dom v historickej časti Banskej Štiavnice

Typ
Predaj
Ulica
Horná Resla
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Plocha priestoru
105 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
5
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
28.08.2020
Aktualizované
28.08.2020
Cena 0,00 €
Vítězslav Lazar LOFT real s.r.o.
Kontaktovať makléra 0905 551 791

Popis nehnutelnosti

Rodinný dom v Banskej Štiavnici v historickej časti mestskej pamiatkovej rezervácie v časti Horná Resla na vyvýšenom mieste s panoramatickým výhľadom na staré mesto, situovaný na JV stranu, po kompletnej citlivej rekonštrukcii /r. 2003/, s veľkým slnečným pozemkom 1902 m2, z toho záhrada 1441 m2.

Dom, zastavaná plocha 461 m2, s obytnou plochou 105 m2 má 4 izby, plus kuchyňu s kuchynskou linkou, jedáleň, kúpeľňu s WC, samostatné WC, komoru, chodbu. Vykurovanie zabezpečené el. priamotop, dve funkčné kachľové pece na pevné palivo, obecný vodovod, teplá voda el. bojler, žumpa, elektrina 400V.

Pred domom dláždená terasa s vyhliadkou,  v udržiavanej záhrade s ovocnými a okrasnými stromami je dreváreň, za domom historická, v skale vykopaná pivnica s klenutým stropom a studňou., udržiavaná záhrada.

Nehnuteľnosť je situovaná na JV stranu, v blízkosti na pešo dostupné centrum mesta, pohodlný prístup autom po asfaltovej ceste, parkovanie na vlastnom pozemku pri dome /tri parkovacie miesta/..

Dom sa predáva zariadený.

Kontakt: 0905 551 791