Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 429 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Andrea Špitová, maklér maklér
Andrea Špitová, maklér
info@vestareal.sk
0948002878

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj 3-izbový rodinný dom, pozemok 575m2 Kolačno

Typ
Predaj
Okres
Partizánske
Mesto
Kolačno
Ulica
Centrum
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
120 m2
Celková plocha
575 m2
Stav objektu
Nutná rekonštrukcia
Počet izieb
3
Pridané
28.03.2023
Aktualizované
23.10.2023
Andrea Špitová, maklér Vestareal s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Na predaj 3-izbový rodinný dom Nachádzajúci sa zástavbe rodinných domov, v obci Kolačno, okres Partizánske. Postavený je sa na rovinatom pozemku o výmere 575m2. Zastavaná plochou je 190 m2 a úžitková plocha 121 m2. Dispozícia : spálňa, obývačka, nedokončená hala (izba + kúpeľňa), kuchyňa, komora, 2x sklad a dreváreň. Dom je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv budúceho majiteľa. Nutná rekonštrukcia, pokojné a kľudné miesto vhodné(trvalé alebo víkendové) bývanie v blízkosti horského prostredia, mimo mestského ruchu. Možnosť prikúpiť ďalšiu časť záhrady vo výmere 820 m2. Siete: nová elektrická prípojka prípojka v zemi, na pozemku vodovodná prípojka + vlastná studňa, žumpa a je možné ho napojenie na kanalizáciu (prípojka sa nachádza priamo pred bránou domu).
Dom je kúpou ihneď voľný a bez tiarch ! V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt: 0915207907