Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 508 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Vlastimil Beseda
vbeseda@bvreal.sk
0918 472 184

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

BV REAL predaj starší 2 izbový vidiecky dom v obci Dlžín, okres Prievidza BV3023

Typ
Predaj
Okres
Prievidza
Mesto
Dlžín
Ulica
-
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
130 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
2
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
24.08.2023
Aktualizované
27.04.2024
Vlastimil Beseda BV REAL PD
Kontaktovať makléra 0918 472 184

Popis nehnutelnosti

Realitný maklér Vlastimil Beseda a realitná kancelária BV REAL ponúka na predaj starší 2 izbový vidiecky dom v obci Dlžín, okres Prievidza, v pôvodnom stave.
Dispozícia domu: 2 podlažný, podpivničený, na zvýšenom prízemí sú 2 izby, komora, kuchyňa s murovanou pecou, podkrovie. V pivničných priestoroch sú skladové priestory. Stavebný materiál je surová tehla.

Na podlahe je PVC, dlážka. Na dome sú pôvodné okná. Elektroinštalácia je 230/400V. Dom je napojený na vodovod, plyn, má aj vlastnú studňu. Strecha je sedlová, ako krytina je škridla. Vykurovanie je lokálne pecou v kuchyni. Za domom je latrína a studňa.
Inžinierske siete: voda ( verejný vodovod, studňa ), prívod elektriny s meračom je na pozemku, plynová prípojka je vyvedená v predzáhradke.
Zastavaná plocha domu je 90 m2, úžitková plocha 130 m2. Celková výmera pozemku je 960 m2. Za pozemkom preteká potok.
Dom je vhodný po rekonštrukcii na trvalé bývanie ale aj na rekreačné účely účely. Parkovanie je možné vo dvore, ale aj pred domom. Tichá, síce užšia ulica, asfaltová cesta. Výborné možnosti rekreácie, turistika, neďaleká priehrada Nitrianske rudno, zámok Bojnice, v zime lyžovanie Čičmany. Pozrite si video z dronu.

Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista.
Cena je 49.900 € vrátane provízie, kupujúci neplatí žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Dom je voľný po dohode.

V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy:
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania na mieru
- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia

Aktívne riadime celý predaj, vrátane odovzdanie nehnuteľnosti, odpisy meračov a prehlásenie u správcu a dodávateľov energií.

Bližšie informácie a termín obhliadky si môžete dohodnúť :
na tel.č.: 0918 472 184
emailom: vbeseda@bvreal.sk
alebo osobne v kancelárii BV REAL.
číslo zákazky BV3023