Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 106 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Zuzana Pavlíková
asistentka@peknereality.sk
+421 919 135 440

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Investičná príležitosť v meste Zvolen!

Typ
Predaj
Mesto
Zvolen
Typ nehnuteľnosti
Komerčné objekty
Plocha priestoru
4000 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
05.10.2021
Aktualizované
22.01.2024
Cena 0,00 €
Zuzana Pavlíková Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421 919 135 440

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj administratívnu budovu, v stave hrubá stavba. Objekt sa nachádza na Lučeneckej ceste vo Zvolene pri priemyselnom areáli LIAZ, kde funguje viacero spoločností. Budova bola navrhnutá hlavne pre administratívne priestory typu "open space" ako aj obchod-služby, reštauráciu a pod.
Budova sa nachádza na pozemku o rozlohe 3 453 m2, zastavaná plocha 1000 m2 a podlahová plocha 4000 m2. Pozostáva z prízemia a 6 poschodí. Pred budovou sa nachádza parkovacia plocha o rozlohe 2 453 m2.
Inžinierske siete:
- elektrika - v budove
- voda - v budove (prípojka vody uložená a skolaudovaná v r. 2020)
- teplovod (Tepláreň Zvolen )
- optická sieť (Orange vrátane rozvodov v budove r. 2020)
- kanalizácia - vybudovaná vlastná ČOV (je kompletne dobudovaná a napojená na ČOV vrátane vstupných bodov v budove)
- dažďová kanalizácia - vybudovaná s napojením na ČOV, Lapol - vybudované (parkovisko), tukový filter - osadený a napojený na výstupy kanalizácie z kuchyne, hlavná šachta vody osadená.
- plyn - nie je
K budove je vypracovaný realizačný projekt s právoplatným stavebným povolením, typ projektu : polyfunkčný objekt (kancelárske priestory, obchod, reštauračné služby).
Budova má veľký potenciál pre účel:
- súkromná klinika
- škola (športová alebo odborná škola)
- administratívno-obchodná budova (kancelárie, obchod, reštaurácia)
- múzeum veteránov-motoriek - dražobný dom veteránov
- nenáročná výroba

Viac informácií Vám radi poskytneme v našej realitnej kancelárii.

V cene nehnuteľnosti je zabezpečenie podkladov potrebných k prevodu vlastníckeho práva.
Náš hypotekárny poradca Vám bezplatne pomôže získať ideálny úver na kúpu danej nehnuteľnosti. Súčasťou komplexného servisu nášho hypotekárneho poradcu je aj dlhodobá starostlivosť o hypotekárny úver, ušetrenie na poplatkoch, na preplatení úveru a zabezpečenie rodiny a príjmu v prípade neschopnosti splácania úveru. Bližšie informácie v realitnej kancelárii Pekné reality, s.r.o., A. Sládkoviča 91/7, Zvolen. Tel: 0908 440 790.