Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 438 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Michal Štetina
stetina@karinpartners.sk
0944 740 586

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Priestranný slnečný rodinný dom na predaj v tichej lokalite, obec Vrádište

Typ
Predaj
Okres
Skalica
Mesto
Vrádište
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
381 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
10.02.2023
Aktualizované
29.03.2024
Michal Štetina KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0944 740 586

Popis nehnutelnosti

Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj útulný priestranný rodinný dom v osobnom vlastníctve v tichej lokalite – v obci Vrádište.

Rodinný dom bol postavený v roku 1992, k dispozícii má jedno nadzemné a jedno podkrovné podlažie. V roku 2010 sa stavebnými úpravami podkrovného podlažia zriadila druhá bytová jednotka. Čiastočná rekonštrukcia sa začala v roku 2021 a prebieha postupnými úpravami dodnes: bol zakúpený nový boiler, repasovaný plynový kotol v roku 2022. V celom dome je podlahové kúrenie, no pre milovníkov klasického starého dobrého tepla je tu možnosť vykurovania aj krbom, prieduchy sú situované po celom objekte domu. Celková výmera pozemku je 564m2.

Dispozičné riešenie:
1. nadzemné podlažie
- zádverie s dostatočným odkladacím priestorom
- schodisková hala
- kúpeľňa spolu s vaňou a sprchovacím kútom
- samostatné WC
- kuchyňa spolu s kuchynskou linkou, spotrebičmi, jedálenským stolom a stoličkami
- technická miestnosť spojená s komorou
- schodisko do suterénu
- spálňa
- obývacia miestnosť spolu s krbom a výstupom na terasu

Podkrovie
- vstupná chodba
- priestranná kúpeľňa spolu s vaňou, sprchovým kútom a WC
- šatníková miestnosť
- útulná slnečná spálňa spolu so šatníkom a loggiou
- obývacia miestnosť spojená spolu s kuchynskou časťou
- hosťovská izba s výstupom na loggiu

Dom je z veľkej časti podpivničený, okrem viacerých skladových miestností priestor ponúka dielňu a aj hobby časť. Na dvore sa nachádza kopaná studňa o hĺbke 7m, ktorá je napojená na elektrické čerpadlo vďaka čomu je možnosť závlahy trávnika. Prípojka vody je z obecného vodovodu. Nechýba ani žumpa. Na príjemné letné chvíle pri grile je pripravený krásny drevený altánok postavený v roku 2014. Súčasťou je aj priestranná garáž, celkovo vďaka rozsiahlemu priestoru pred domom je možnosť zaparkovania až pre 6 aut.

Veľkou výhodou nehnuteľnosti je tichá lokalita, moderný udržiavaný dom, zariadenie, v tesnej blízkosti okresné mesto a okamžité nasťahovanie.

V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis - kúpna zmluva, kolok, prevod energií, návrh na vklad, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj realitné a finančné poradenstvo.

Financovanie nehnuteľnosti Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov s licenciou od NBS.

Hypotéku si môžete predbežne prepočítať na tomto linku:
https://lnk.sk/opxw

Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=32yroUxSqLt

Majiteľ si vyhradzuje právo vybrať záujemcu na základe vlastných kritérií ako aj záujemcu s najvýhodnejšou ponukou. Realitná kancelária po dohode s predávajúcim si vyhradzuje právo uprednostnenia zvýhodnenej ponuky.

Kontakt na makléra:
Michal Štetina
+421 944 740 586
stetina@karinpartners.sk