Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 437 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Bernardína Beneová
beneova@diamondreality.sk
0908 133 421

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj rodinný dom 5 km od Nitry a R1 vo Veľkom Lapáši

Typ
Predaj
Okres
Nitra
Ulica
nemá
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
260 m2
Celková plocha
761 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
5
Pridané
27.02.2023
Aktualizované
06.03.2023
Ing. Bernardína Beneová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0908 133 421

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj ihneď obývteľný 5-izbový rodinný dom v obci Veľký Lapáš na tichej ulici. Plocha pozemku ideálnych 761 m2, úžitková plocha 260 m2.
Dispozičné riešenie:
-prízemie – vstupná hala, izba, pracovňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, garáž, dielňa

-poschodie - obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou, kúpeľňa s vaňou, toaleta, spálňa, šatník, priestranná chodba kde je možné umiestniť vkusnú knižnicu a ďalšia izba.
Súčasťou domu sú aj 2 veľké balkóny, ktoré sú orientované na východ a západ. Pozemok je celý oplotený, elektrická posuvná brána, parkovisko vo dvore zo zámkovej dlažby pre 3 autá, z toho 2 pod prístreškom.
V každej izbe je prívod na TV.
V izbách sa nachádza plávajúca podlaha, v ostatných priestoroch keramická dlažba. Dom je vykurovaný plynovým kondenzačným kotlom. Za domom sa nachádza terasa s okrasnou a úžitkovou záhradou, ovocné stromčeky. Dom je napojený na obecný vodovod a žumpu 30 m3.
Vedľa domu je prístrešok na dve autá, dielňa, altánok na horúce letné dni.
Vybavenie:
- eurookná na celom dome
- dve klimatizačné jednotky - v obývačke a v spálni
- elektrické žaluzie
- masívna kuchynská linka
- krb
- poctivá rekonštrukcia
- bez investície.


Energetický certifikát nie je vyhotovený.

Občianska vybavenosť: materská škola, základná škola 1-9, potraviny, pohostinstvo, kaviareň, kostol, pošta, knižnica, ihrisko.
Cena 235.000 eur. Dohoda možná.
V cene je kompletný právny servis zaručený advokátskou kanceláriou, zmluvy sú autorizované u právnika, všetky poplatky súvisiace s financovaním. Znalecký posudok a poplatok za zápis záložného práva zadarmo. Neváhajte a volajte na číslo 0908133421 alebo píšte na beneova@diamondreality.sk