Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Bernardína Beneová
beneova@diamondreality.sk
0908 133 421

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj rodinný dom Veľký Kýr

Typ
Predaj
Okres
Nové Zámky
Mesto
Veľký Kýr
Ulica
Veľký Kýr
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
120 m2
Celková plocha
3000 m2
Stav objektu
Pôvodný
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
20.10.2021
Aktualizované
28.03.2024
Ing. Bernardína Beneová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0908 133 421

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom nachádzajúci v obci Veľký Kýr.

Dispozičné riešenie: zastrešená veranda, predsieň so vstupom do kuchyne, obývačky, špajze a kúpeľne s WC, plus ďalšie dve izby – pracovňa a spálňa. Plynový kotol ústredného vykurovania a vodárnička sú v suteréne objektu. Dom bol postavený v roku 1960. Je pripojený na elektriku a kábel TV s možnosťou zavedenia optiky. K domu patrí ako samostatný objekt letná kuchyňa s komorou a ďalšie hospodárske miestnosti. Šírka pozemku je 17 m a celková plocha pozemku je 30 árov. V aktuálnom územnom pláne obce je uvažovaná výstavba domov v novej ulici naprieč záhradami, to znamená, že predmetný 30 árový pozemok bude obhsahovať nové stavebné parcely. Emergetický certifikát nie je k dispozícii. Cena s províziou 123.000 eur. V cene máte kompletný právny servis,všetky poplatky súvisiace s prepisom. V príade záujmu volajte na číslo 0908133421 alebo píšte na beneova@diamondreality.sk.