Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 359 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj bungalov s garážou v obci Veľká Lomnica, pozemok 775 m2

Typ
Predaj
Okres
Kežmarok
Ulica
Lesná
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
117 m2
Celková plocha
775 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
20.09.2020
Aktualizované
08.10.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom typu bungalov v obci Veľká Lomnica na pozemku o rozlohe 775 m2. Nachádza sa v novo vybudovanej IBV (ul. Lesná) s komplet IS (voda, kanalizácia, plyn a elektrina), vlastná studňa na pozemku. Dispozične je riešený ako štvorizbový s garážou a terasou, podlahová plocha 117,22 m2 + terasa 10,5 m2.

Dispozícia domu:
1.01 - Predsieň 5,20m2
1.02 - Chodba 9,49 m2
1.03 - Izba I. 10,61 m2
1.04 - Technická miestnosť 3,74 m2
1.05 - Kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom 6,99 m2
1.06 - Kuchyňa 6,30 m2
1.07 - Hala (obývačka) 29,26 m2
1.08 - Izba II. 11,66 m2
1.09 - Izba III. 13,95 m2
1. 10 - WC 1,67 m2
1. 11 - Garáž 19,03 m2

V cene je:

- základy –tzv. plávajúca doska (monolitická železobetónová základová doska vrátane tepelnej izolácie a hydroizolácie, výhody tohto typu dosky: stavba neklesá a nepraská, odvodnenie okolia domu, zamedzuje deštrukcii stavby napr. v prípade otrasov, tým že nemá žiadny kontakt s ornicou, neodvádza do zeminy takmer žiadne teplo...)

- obvodové, nosné a deliace konštrukcie z pórovitého kameniva (porovnateľné parametre ako u tehly). Životnosť je časovo neobmedzená.

- izolácia obvodového plášťa systémom Baumit open, fasádne izolačné dosky na báze polystyrénu. hr. 140 mm

- samočistiaca fasádna omietka biela, Baumit Nanopor Top 1,5 mm

- zateplenie strechy 40 cm fúkanou izoláciou CLIMATIZER PLUS, (v lete ochladí, odolná proti ohňu, plesniam, biologickým škodcom, dlhodobá životnosť)

- strešná krytina: plech (Blachotrapez Germania Simetric 25), prevedenie antracit; klampiarske konštrukcie KJG z pozinkovaného plechu hr. 0,55 mm vo farbe krytiny

- okná a vstupné dvere od firmy Drutex, plastové s izolačným trojsklom, 5 komorové vo farebnom prevedení – v interiéri biele, v exteriéri antracit; vysokú úroveň bezpečnosti garantuje použitie vyššej rady kovania s inštalovanými háčikmi proti vypáčeniu okna

- garážová brána zn. WIŚNIOWSKI - sekcionálna, s diaľkovým ovládaním, zateplená, hrúbka 40 mm, vo farebnom prevedení antracit

- kúrenie: elektrické podlahové vykurovanie, každá izba má svoj termostat pre nastavenie teploty, odpadávajú každoročné povinné revízie, ktoré stoja aj čas aj peniaze, mnohoročná životnosť s absolútne bezúdržbovou a bezporuchovou prevádzkou

- ohrev vody el. bojlerom zn. Dražice

- kompletná elektroinštalácia, zásuvky, vypínače

- vnútorné omietky, sadrokartónové stropy + náter bielou farbou

- zámkova dlažba pred domom a na terase

Možnosť dokončenia na kľúč. Predpokladaná cena domu za dokončenie v štandarde 250 000 eur (žalúzie a sieťky proti hmyzu, interiérové dvere, plávajúce podlahy, keramický obklad a dlažba v kúpeľni a WC, sanita a zriaďovacie predmety, kuchynská linka, spotrebiče, oplotenie...).

Pre viac informácií volajte 0903 632 195.