Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 437 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Boris Barborík
babrorik@residence-real.sk
+421 903 308 042

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Lukratívny rodinný dom na predaj, Veľká Lomnica

Typ
Predaj
Okres
Kežmarok
Ulica
Športová
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
220 m2
Typ stavby
Drevená
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
21.06.2022
Aktualizované
16.09.2022
Cena 0,00 €
Boris Barborík TP real estate s.r.o.
Kontaktovať makléra +421 903 308 042

Popis nehnutelnosti

Golf, Tatry, šport, veľa slnka, veľký pozemok, potôčik, záhrada .. Ak hľadáte čokoľvek z týchto vecí a je to podmienka pre Vaše nové bývanie, ste na správnom mieste!
Exkluzívne len v Realitnej kancelárii RESIDENCE Vám ponúkame na predaj luxusný rodinný dom, ktorý sa nachádza v lukratívnej časti obce Veľká Lomnica, len kúsok od Black Stork Golf Resort Veľká Lomnica. Ak ste fanúšikom golfu, tak táto nehnuteľnosť je pre Vás ako stvorená.
Veľká Lomnica je väčšia podtatranská obec vzdialená len 8 km na severovýchod od mesta Poprad. Vďaka svojej polohe ponúka úchvatný výhľad na celú panorámu Vysokých Tatier s dominanciou Lomnického Štítu. Túto top lokalitu určite vyzdvihuje krásny a rozľahlý Black Stork Golf Resort, ktorý ponúka profesionálne 27-jamkové ihrisko so 4-hviezdičkovým hotelom International. Za zmienku určite stoja aj iné atrakcie, Aquacity Poprad - moderný relaxačno-športový areál, ktorého dominantou je kryštálovo čistá geotermálna voda s celoročnou prevádzkou a jedinečným výhľadom na Vysoké Tatry. Mnohé lyžiarske strediska vrátane strediska v Tatranskej Lomnici, vzdialeneho len 8 km a mnohé iné atrakcie... Výhodou je určite aj blízkosť medzinárodného letiska Poprad Tatry.
Lukratívny rodinný drevovom, pôvodne importovaný priamo z Kanady, je postavený na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 1.656 m2, plus je k dispozícii k užívaniu druhá záhrada o celkovej výmere 1.061m2, čo je spolu celkovo 2.717m2. Dom bol postavený v roku 2003, dvoj garáž bola pristavená v roku 2015. Celý koncept nehnuteľnosti je navrhnutý veľmi vkusne, s prihliadnutím na lokalitu, kde sa nachádza. Pozostáva z hlavnej časti – rodinného domu a osobitnej stavby – dvoj garáže a samostatného apartmánu. Celkovo ponúka cca 300m2 úžitkovej plochy. Celková zastavaná plocha oboch stavieb je cca 164m2.

Na dome sú osadené bezpečnostné vchodové dvere a drevené okná s netradičným bezpečným otváraním. Drevené podlahy v kombinácia s dlažbou boli kompletne vymenené na prízemí domu v roku 2021 ako aj drevené zárubne. Kúrenie a ohrev TÚV je zabezpečené kondenzačným kotlom na plyn, napojené na ústredné vykurovanie domu. Strecha je sedlová pokrytá šindľovou krytinou, ktorá bola vymenená v roku 2018 s 10 ročnou zárukou.
Dom je napojený na IS: elektrická energia 230/400V, vodovod, kanalizácia, plyn, internet.
Mesačné náklady na prevádzku domu sú spolu vo výške cca 200,- €.

Dom vďaka svojej architektúre ponúka krásne a priestorovo veľmi zaujímavé riešenia jednotlivých miestností. Dispozične pozostáva z dvoch podlaží s možnosťou využitia tretieho mezanínového podlažia.

Na prízemí sa nachádza hlavný vchod do domu. Zo vstupnej priestrannej predsiene, kde nájdeme dostatok miesta na odkladanie oblečenia a topánok sa dostaneme do prepojovacej chodby. Odtiaľto vedú dvere na prízemie a prvé poschodie. Obe dvere sú samostatne uzamykateľné a je tak vďaka nim možné vytvoriť v dome dva samostatne apartmány. Na prízemí domu sa nachádzajú 2 samostatné spálne, kde v každej nájdeme pekný zabudovaný šatník. Z jednej je priamy východ na terasu pred domom.

Otvorená moderná kuchyňa spojená s jedálňou ponúka dostatok miesta na varenie aj posedenie. Veľkým plusom je východ priamo na južnú terasu domu cez francúzske terasové dvere. Kuchyňa, ktorá bola rekonštruovaná minulého roku, je vybavená sporákom s indukčnou varnou doskou s elektrickou rukou značky Bosch a veľkou americkou chladničkou. Na prízemí sa nachádza aj jedna samostatná kúpeľňa s vaňou a WC, technická miestnosť kde je práčka, plynový kotol a odkladací priestor.

Na druhom podlaží sa nachádza dominanta celého domu - obývacia miestnosť s pieckou na pevné palivo a veľkým otvoreným podkrovným priestorom, ktorý môže byť novým majiteľom dotvorený na tretie mezanínové poschodie. V obývacej miestnosti sú dvoje veľké posuvné francúzske dvere vedúce priamo na balkón s výhľadom na panorámu Vysokých Tatier. Na tomto poschodí sa nachádza jedna samostatná spálňa so vstavaným šatníkom. Kúpeľňa so sprchovým kútom a WC ma okrem radiátoru aj dodatočne elektrické podlahové kúrenie.

Rekuperácia vzduchu je umiestnená v samostatnej miestnosti, ktorá môže byť využitá ako malý Home Office alebo priestranná odkladacia miestnosť.

V dome je nainštalovaná inteligentná domáca sieť Honeywell, takže kúrenie v dome môžete ovládať na diaľku. Bezpečnostný systém má 4 kamery pokrývajúce celú nehnuteľnosť v HD rozlíšení s možnosťou snímania obrázkov a videa na vašom smartphone či PC.

Parkovanie je zabezpečené v dvoj garáži s ďalším parkovacím miestom pred vstupom do garáže. Nájazd do dvoj garáže je priamo z hlavnej komunikácie.

Garáž o výmere 44m2 bola postavená v roku 2015. Je určená pre 2 veľké autá a dopĺňa ju menší skladový priestor osobitne oddelený od garáže plastovými dverami. Steny garáže majú vode odolnú povrchovú úpravu, podlaha v garáži ma v strede umiestnený vyspádovaný odtok, aby bolo možne auta v prípade potreby umývať priamo v garáži a v zime roztopený sneh mohol voľne odtekať.
Nad garážou sa nachádza miestnosť o výmere 36m2 so samostatne uzamykateľným vchodom a elektrickým podlahovým kúrením. Súčasťou jej výbavy je kuchynsky kút so zabudovanou chladničkou a elektrickou varnou doskou. Táto miestnosť môže byť využitá aj ako samostatný apartmán, nakoľko ju doplna kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, taktiež vyhrievaná elektrickým podlahovým kúrením. Pôvodný majiteľ ju využíval ako kancelársky priestor, kedže je dostatočne veľká pre niekoľko zamestnancov a nachádza sa v nej priame internetové pripojenie.

V záhrade za domom bol v roku 2014 postavený záhradný domček s extra úložným priestorom na drevo po oboch stranách. Do domčeka, je dotiahnutá elektrická prípojka, pre jednoduché nabíjanie elektrických záhradných zariadení, či pre nástroje domáceho kutila.

V zadnej časti pozemku preteká malý potok, ktorý dodáva miestu svoju jedinečnosť a určite v lete poslúži ako vhodné miesto na ochladenie sa pod konármi stromov. V potoku je možne umiestniť malé čerpadlo na vodu a napojiť ho na podzemnú rúrku, ktorej vývod je umiestnený v prednej časti záhrady, ukončený vodnou zásuvkou popelíne od Gardeny. Takto sa stane letne polievanie záhrady hráčkou.

Dom je vhodný ako lukratívne rodinné sídlo na trvalé bývanie, alebo ako víkendový dom, či rodinný penzión, prípadne ako reprezentačné sídlo firmy a podobne.

Cena len na vyžiadanie.
V prípade záujmu o obhliadku resp. viac informácií kontaktuje makléra: Boris Barborík 0903 308 042, barborik@residence-real.sk