Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 882 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Alica Bernáthová
bernathova@b4reality.sk
0903 214 211

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Novostavba rodinného domu s pozemkom 520 m2, holodom, ul. Ľ.Stárka, Trenčín / Zámostie

Typ
Predaj
Mesto
Trenčín
Mestská časť
Zlatovce
Ulica
Ľ. Stárka
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
143 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
22.11.2022
Aktualizované
10.05.2023
Ing. Alica Bernáthová B4 REALITY, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0903 214 211

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu na ul. Ľ. Stárka v Trenčíne, na Zámostí. Jednopodlažný, tehlový dom s pozemkom s výmerou 520 m2 je situovaný v novovybudovanej lokalite a predáva sa v štádiu holodom s dokončeným oplotením, obrubníkmi pre zámkovú dlažbu a s upraveným pozemkom (násyp zeminy). Zastavaná plocha domu bez terasy je 184,5 m2. Úžitková plocha domu je 143,3 m2 (+ terasa 23,2 m2). Dispozičné riešenie: predsieň, garáž, chodba, 3x izba, kúpeľňa, kúpeľňa s WC, samostatné WC, šatník, technická miestnosť a obývacia izba + jedáleň + kuchyňa (otvorená dispozícia). Plánované dokončenie domu: 12/2022, kolaudácia 2/2023. Vykurovanie domu: podlahové - plynový kotol. Zateplenie: polystyrén. Fasádna omietka: Baumit. Strecha: plochá ( polystyrén, izolačná fólia zn. Fatrafol, štrkový zásyp). Okná: plastové, 3-sklo, zn. Fenestra. Vchodové a terasové dvere: hliníkové. Garážová brána: sekčná, na DO, zn. Pemat. Iné vybavenie: rekuperačná jednotka v každej izbe, predpríprava na klimatizáciu v obývacej izbe +predpríprava na exteriérové žalúzie. Terasa: vysypaná makadamom. Internet: optika.
V okolí kompletná občianska vybavenosť, veľmi dobrá pešia dostupnosť do centra mesta + ideálne napojenie na diaľnicu. Cena: 339.000,- eur na 1.dom/3. Cena nehnuteľnosti zahŕňa: vypracovanie zmluvnej dokumentácie, návrhu na vklad, úhradu kolkov za návrh na vklad, poplatky za overenie podpisov na zmluvách, právne a hypotekárne poradenstvo, províziu RK. Bližšie informácie o ponuke nehnuteľnosti Vám rada poskytnem v pracovné dni od 8.00 - 17.00 hod., telefonicky: 0903 214 211 alebo mailom: bernathova@b4reality.sk