Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Andrea Stránska maklér
Ing. Andrea Stránska
stranska@promreal.sk
0905637376

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predaj nebytový priestor novostavba prízemie 56 m2 Hanzlíková-Trenčín

Typ
Predaj
Mesto
Trenčín
Ulica
Hanzlíkovská
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
55 m2
Celková plocha
55 m2
Typ stavby
Tehlová
Pridané
21.10.2022
Aktualizované
07.05.2023
Ing. Andrea Stránska Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Podnikajte vo vlastnom!!!

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v príjemnej lokalite neďaleko pod vinohradmi v centre mestskej časti Zlatovce - Trenčín na križovatke ul. Hanzlíkovská/Hlavná v rámci novostavby Polyfunkčného objektu nebytový priestor na prízemí vo výmere 55,85 m2 s možnosťou parkovania priamo v rámci objektu. Využiteľný je na komerčné účely, ako kancelária, obchod, rôzne služby, vhodné aj ako ordinácia a pod. Predáva sa ako „holopriestor“ s prípojkami na hygienické zázemie, záujemca si môže členenie priestoru určiť podľa svojej potreby na mieru.

Nebytový priestor bude napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie bude zabezpečené spoločnou plynovou kotolňou v rámci objektu, každý priestor bude mať vlastný merač, kúrenie podlahové.

Konštrukcia polyfunkčného objektu je monolit a samotná stavba tehlová so zateplením. Okná na prízemí nebytových priestorov sú hliníkové.

V súčasnosti je polyfunkčný objekt vo výstavbe, pri nebytových priestoroch je možná aj obhliadka po dohode termínu, plánovaná kolaudácia 12/22 a odovzdávanie bytu 01/23.

Parkovanie – súčasťou výstavby polyfunkčného domu sú aj vonkajšie parkovacie státia, pričom je možnosť dokúpenia jedného parkovacieho miesta za cenu 8.500,- EUR s DPH.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
*kolaudácia 12/22 a odovzdanie priestoru v stave „holopriestor“ 01/23
*úžitková plocha: 55,85 m2
*možnosť dokúpenia parkovacieho státia
*vlastné kúrenie v rámci objektu + v cene podlahové kúrenie
*nízke energetické náklady, energetický certifikát: A
*výborná poloha a dostupnosť do centra mesta Trenčín a aj na D1

CENA: 94 387,- EUR bez DPH (1 690,- EUR bez DPH/m2)
Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatne hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania.

LOKALITA A OKOLIE:
Polyfunkčný objekt Hanzlíková je situovaná v lokálnom centre mestskej časti Zlatovce, medzi ulicami Hanzlíkovská a Hlavná, kde sa nachádza Kultúrny dom s parkom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný, v blízkosti je materská škôlka a cca 500 metrov sa nachádza v rámci vzniknutej novej lokality bytovej výstavby obchodný dom Billa a ďalšie obchody občianskej vybavenosti.
Výhodou tejto lokality je bezproblémová dostupnosť mestskou dopravou, blízko do centra Trenčín a zároveň rýchla dostupnosť na diaľnicu D1.