Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 912 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Novostavba: 2 izbový byt s balkónom, 64,32 m2, 3.p., Žilinská ul., Trenčín / Sihoť III

Typ
Predaj
Mesto
Trenčín
Ulica
Žilinská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
64 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
25.09.2020
Aktualizované
25.09.2020
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj 2-izbový byt s celkovou výmerou 64,32 m2 v novostavbe bytového domu v lukratívnej lokalite Sihoť, na Žilinskej ulici v Trenčíne. Byt s podlahovou plochou 53,91 m2 + balkón 10,41 m2 sa predáva sa v štádiu holobyt. K dispozícii byt na 3.p. (3D, 3E). Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, samostatné WC, obývacia izba s kuchynským kútom, izba, balkón. Dokončenie bytového domu: 1/2021. Možnosť dokúpiť parkovacie státie. Zľavy na kuchynské linky zn. Domoss vo výške 20%.Bytový dom je rozdelený na dva bloky a ponúka bývanie v 54 bytoch ( 2i, 3i, 4i) s prepracovanými dispozičnými riešeniami a pohodlným parkovaním. Väčšina bytov je orientovaných na južnú stranu ( na jednom podlaží sú 3 - 4 byty). Okná: celosklenené, plastové tmavosivej farby, zo strany interiéru biele, zasklenie izolačným 3-sklom (vonkajšie parapety hliníkové). Zvislé konštrukcie: železobetón / tehla 250 mm (vnútorné medzibytové priečky - z akustických tehál hrúbky 250 mm, deliace priečky - tehlové murivo hrúbky 115 mm). Vodorovné konštrukcie: stropné dosky – železobetónové monolitické. Fasáda: 200 mm minerálna vlna + tenkovrstvá omietka. Strecha: plochá s hydroizolačnou fóliou Fatrafol + izolácia EPS 300 mm, minerálna vlna 300 mm medzi väzníkmi, štrkový zásyp. Balkón/ terasa: tepelná izolácia + gresová mrazuvzdorná protišmyková dlažba/veľkoformátová exteriérová dlažba uložená na podložkách. Vstupné dvere do bytov – bezpečnostné. Steny a stropy: vápenno - cementová omietka + oteruvzdorná biela maľovka. V niektorých bytoch SDK podhľady a predsadené steny s bielou maľovkou. V bytoch budú osadené zásuvky a vypínače. Ohrev vody a kúrenie: centrálne, každý byt má vlastný merač spotreby tepla, vody a elektriny. Jedinečná lokalita s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta + tesná blízkosť hrádze + kompletná občianska vybavenosť - jasle, zš, mš, vš, obchody, ihriská, zimné štadióny, bus/vlak stanica.