Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 433 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Alica Bernáthová
bernathova@b4reality.sk
0903 214 211

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Dvojgeneračný rodinný dom 6+1, slnečný pozemok 857 m2 + hospodárska budova, Trenčín, Opatovská ul./ Opatová

Typ
Predaj
Mesto
Trenčín
Mestská časť
Opatová nad Váhom
Ulica
Opatovská
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
200 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
6
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
28.11.2022
Aktualizované
24.12.2022
Ing. Alica Bernáthová B4 REALITY, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0903 214 211

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj dvojgeneračný rodinný dom v Trenčíne, v časti Opatová. Samostatne stojaci a kompletne podpivničený dom je situovaný na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 857 m2. Tehlový dom je napojený na všetky inžinierske siete a prístupný z asfaltovej cesty. Dom je prevažne v pôvodnom, avšak udržiavanom stave - čiastočne boli vymenené pôvodné drevené okná na 1.p. za biele plastové + hlavné vchodové dvere. Dom bol daný do užívania v roku 1971. Dispozičné riešenie prízemia domu: zádverie, chodba, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa, špajza, 3x izba + murované schodisko do suterénu a do podkrovia. Na medziposchodí je samostatné WC. V suteréne sú 3 miestnosti (v jednej z nich prívod vody a odpad - možnosť dobudovania druhej kuchyne), chodba, samostatný priestor pre uskladnenie zeleniny, práčovňa + kotolňa s východom na pozemok, úložný priestor pod schodmi. V podstreší s nedobudovanou manzardovou izbou je veľkorysý priestor na prípadné vytvorenie podkrovného bytu. Vykurovanie domu je riešené plynovým kotlom a sústavou radiátorov. Pri dome je postavená samostatne stojaca stavba so zastavanou plochou cca 60 m2 - skladové priestory / otvorený priestor vhodný napr. na vybudovanie exteriérového posedenia. Strešná krytina na dome a na hospodárskej budove: škridla. Stropy: betónové. Energetický certifikát: nemá. Internet: optika - na pozemku. K dispozícii: po dohode. Cena 237 000 €. Cena nehnuteľnosti zahŕňa: vypracovanie zmluvnej dokumentácie, úhradu kolkov za návrh na vklad, poplatky za overenie podpisov na zmluvách, právne a hypotekárne poradenstvo, províziu RK. Bližšie informácie o ponuke nehnuteľnosti Vám rada poskytnem v pracovné dni od 8.00 - 17.00 hod., telefonicky: 0903 214 211 alebo mailom: bernathova@b4reality.sk