Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 405 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Andrea Stránska maklér
Ing. Andrea Stránska
stranska@promreal.sk
0905637376

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

TOP CENA!! rekreačný areál s pozemkami 8807 m2 Inovec-Trenčín

Typ
Predaj
Okres
Trenčín
Ulica
Inovecká
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Pridané
12.08.2022
Aktualizované
19.02.2024
Ing. Andrea Stránska Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Na predaj pôvodný rekreačný areál so stavebnými pozemkami na vrchu pohoria Považský Inovec!!!

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj pôvodný rekreačný areál s pozemkami s možnosťou výstavby na úplnom vrchu pohoria Považského Inovca (nad Trenčínom), katastrálne územie Trenčianske Jastrabie. Jedná sa o jediné pozemky, kde je možnosť výstavby, ostatné okolie je chránené územie.

Areál má rozlohu 8 807 m2, z toho zastavané plochy (6 objektov) 1 412 m2, nezastavané plochy vedené na liste vlastníctva ako „dvor“ resp. zastavané plochy a nádvorie 7 395 m2.

V súčasnosti je areál nefunkčný, k dispozícii je architektonický koncept návrhu nového rekreačného zariadenia formou rekonštrukcie a dostavby bývalých zariadení. Cieľom návrhu je = celosezónne relaxačné centrum s vnútorným bazénom, lyžiarskym svahom a bike-vlekom.

Súčasťou areálu je funkčná vlastná trafostanica, vlastná ČOV a vlastný vodojem. K dispozícii je lyžiarsky vlek Poma 700 so zjazdovkou, pričom v rámci nového konceptu sa počíta s predĺžením vleku a zjazdovky na neďalekú turistickú chatu Inovec.

Bližšie informácie k novému konceptu využitia tohto areálu sú k dispozícii na vyžiadanie u realitného špecialistu.

Prístup k areálu motorovým vozidlom je po pôvodnej asfaltovej ceste z obce Trenčianske Jastrabie. Pre turistov je niekoľko možností prístupu turistických trás ako aj cyklotrás.

Výhody:

 kúpa za účelom zhodnotenia ako investičného pozemku (v okolí mimo areál nie je možnosť ďalšej výstavby, chránené územie),
 dostupnosť na vrchol pohoria motorovým vozidlom,
 nová trafostanica, vlastný vodojem a čov-ka,
 len 18 km od Trenčína, v zimnom období o 6 stupňov nižšia teplota = možnosť zasnežovania,
 len 20 km od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice.


Cena je vrátane provízie, komplexných služieb realitnej kancelárie a poplatkov spojených s prevodom pozemku.

V prípade ďalších informácií kontaktujte makléra Ing. Andrea Stránska, 0905 637 376.