Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 900 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Boris Barborík
babrorik@residence-real.sk
+421 903 308 042

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Apartmán na predaj vo Vysokých Tatrách

Typ
Predaj
Okres
Poprad
Mesto
Štrba
Mestská časť
Tatranská Štrba
Ulica
Lúčna
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
81 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Vo výstavbe
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
04.10.2019
Aktualizované
31.08.2020
Boris Barborík TP real estate s.r.o.
Kontaktovať makléra +421 903 308 042

Popis nehnutelnosti

Realitná kancelária Residence Vám ponúka jedinečnú možnosť investície vo forme kúpi hotelového apartmánu v projekte MARMONT Resort v obci Tatranská Štrba.
Hotelové apartmány MARMONT sa nachádzajú v MARMONT Resorte v Tatranskej Štrbe, ktorá je v lokalite jedného z troch najväčších turistických stredísk vo Vysokých Tatrách, a to Štrbského Plesa. Je situovaný na okraji podtatranskej obce, v nádhernom lesnom prostredí, v blízkosti zastávky ozubnicovej železnice tzv. zubačky na Štrbské Pleso. Tatranská Štrba je tatranská osada v nadmorskej výške 900 m n. m
MARMONT Resort je komplex, ktorý je momentálne vo výstavbe a bude pozostávať z troch častí.
Hlavná časť komplexu slúži čiste na služby hotela.
Dve ďalšie časti sú samostatné budovy, v ktorých sa nachádzajú apartmány, ktoré je možné odkúpiť si do či už osobného alebo firemného vlastníctva.
Všetky budovy budú navzájom priamo spojené a vzdialenejšia budova dokonca spojená podzemným 40m dlhým tunelom.
Majitelia apartmánov si budú môcť užiť všetky služby hotela ako sú: wellness, bowling, 24h. recepciu, bar, cigar lounge, posilňovňa, konferenčnú miestnosť, detský kútik, reštauráciu a podobne.
Samozrejmosťou je aj možnosť zakúpenia parkovacie státia či už v podzemnom parkovacom dome, alebo ako vonkajšie parkovacie miesto.
Apartmány budú poskytovať čistú podlahovú výmeru od 51 až po 95 m2 + terasy resp loggie.
Aktuálny cenník a všetky detaily o jednotlivých apartmánoch vám radi zašleme na vyžiadanie.
Z komplexu MARMONT Resort je to len 400m pešo na stanicu zubačky, ktorou sa poľahky dostanete až na Štrbské Pleso. Výborná dostupnosť je aj na napojenie diaľnice E50 – len 3 km. Autom sa poľahky dostanete aj do Tatranskej Lomnice už za 25 min.
Pre viac informácií kontaktujte makléra Boris Barborík 0903 308 042