Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Pavol Lojek
recomp@recomp.sk
0918606438

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj rekreačná chata s terasou v podtatranskej obci Štôla

Typ
Predaj
Okres
Poprad
Mesto
Štôla
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Plocha priestoru
90 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
02.06.2022
Aktualizované
04.12.2023
Mgr. Pavol Lojek RECOMP, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj krásnu rekreačnú chatu v podtatranskej obci Štôla. Chata pozostáva z prízemia a jedného nadzemného podlažia. Pred vstupom do chaty sa nachádza rozľahlá terasa, na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu pri východe slnka. Celková podlahová plocha chaty je cca 90 m2, pričom zastavaná plocha chaty je 46 m2. Celková výmera pozemku je 278 m2. Prízemie chaty dispozične pozostáva z predsiene, obývačky spojenej s kuchyňou, chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom a oddelenej toalety. 1. nadzemné podlažie pozostáva z chodby a spálne. Chata sa predáva kompletne zariadená tak, ako ju môžete vidieť na fotografiách. Chata je napojená na inžinierske siete, ktorými sú vodovod, elektrina a kanalizácia. Chatu môžete využívať na súkromné účely, prípadne ako investíciu, nakoľko obec Štôla je veľmi vyhľadávanou turistickou lokalitou, nakoľko sa nachádza iba 15 minút cesty autom od Štrbského plesa a 20 minút cesty autom od okresného mesta Poprad. Táto chata je ideálnym miestom pre ľudí, ktorí vyhľadávajú relax a pokoj. Môže Vám tiež slúžiť ako miesto, kde sa môžete stretnúť celá rodina a vychutnať si príjemnú letnú grilovačku, či vybrať sa spolu na cyklotúru. V obci Štôla sa nachádzajú potraviny, pizzéria či kostol. Cena: 240.000,- eur. Pre viac info a obhliadky ma kontaktujte: Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.