Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 439 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Anita Durdík
info@samorin.com
+421905790082

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Skladuj rýchlo, pohodlne a bezpečne priamo v Šamoríne bez drahých energií !!

Typ
Prenájom
Mesto
Šamorín
Ulica
Priemyselná
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
14 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
25.11.2022
Aktualizované
15.02.2024
Cena 0,00 €/mes.
Anita Durdík Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421905790082

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na prenájom Skladové priestory priamo v Šamoríne v priemyselnej zóne. Skladové priestory - Nové Kontajnery s rozmermi 6.058 x 2.438 x 2.591 mm si môžete prenajať ihneď. Prenajať si môže krátkodobo ale aj dlhodobo.

Prenájom je  vhodný pre tých, ktorí potrebujú rýchlo, pohodlne a bezpečne skladovať svoje veci. Kontajnery sú vhodné v prípade uskladnenia Vašich veci pri sťahovaní alebo ak nemáte k dispozícii svoju pivnicu alebo iné skladové priestory.

Kontajnery môžete využiť pre svoju prácu, súkromie ako aj hobby. Napr. pre archiváciu dokumentov,  odloženie sezónneho tovaru. Okrem toho kontajnery sú vhodné aj ako garáž pre malé motorky či iné stroje.

K svojim veciam máte zabezpečený prístup NON STOP.

Sú vetru a vode odolné, bezpečnostne uzamykateľné.

- podlaha: Výška: 170 mm

- dvere: dvojkrídlové dvere otvárajúce sa v strede, so zvonka uzamykateľnou zostavou tyčového zámku

- silná oceľová konštrukcia

- Úložná kapacita: 33 m3/20′

Info na 0905 66 66 83.

V prípade, ak ste našli danú nehnuteľnosť za nižšiu cenu, kontaktujte nás a my Vám vybavíme najvýhodnejšiu ponuku na trhu. Možnosť financovania prostredníctvom úveru s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme. Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu so 23 ročnou praxou !!



Maklér pre danú nehnuteľnosť: Karol Bugár, kontakt: 0905 666 683, 0905 79 00 82

E-mail: info@samorin.com www.samorin.com, www.byvanie.com.