Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 915 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

BÝVAJTE V NOVÝCH LUXUSNÝCH BYTOCH NA PRAHU BRATISLAVY ZA ŠAMORÍNSKE CENY

Typ
Predaj
Mesto
Šamorín
Ulica
Cintorínska
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
99 m2
Stav objektu
Vo výstavbe
Pridané
18.06.2021
Aktualizované
18.06.2021
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

EXKLUZÍVNÉ A MODERNÉ TROJIZBOVÉ BYTY V SRDCI ŠAMORÍNA - 2 ETAPA. Ponúkame na predaj byty v modernom projekte, ktorý pamätá na minulosť a rešpektuje súčasnosť. Architektúra polyfunkčného objektu pripomína tradíciu stavieb starého Šamorína, prevedeného v modernom štýle. V ponuke sú rôzne dvoj a trojizbové byty v stave holo-byt s výmerou od 52,76 m2 do 115,69 m2. Cena bytov I. Etapy výstavby v bloku B je 139 900 € bez DPH za m2 a 1920,-EUR za m2 s DPH. V súčastnosti prebieha akcia 5 % z ceny vybraných bytov. Parkovné státie v suteréne sa predáva za 12.500,-EUR bez DPH, cena s DPH je 15 000,-EUR. Byty na Cintorínskej ulici predáva naša spoločnosť exkluzívne. Projekt stavaný v najvyššej triede ponúka aj najväčšie podzemné parkovisko v Šamoríne s kapacitou až 50 parkovacích miest. Steny sú postavené z 38 cm tehly a zateplené 10 cm polystyrénom, navyše medzi jednotlivými stenami je akustická tehla 25cm. Stavba vyrastá iba pár krokov od pešej zóny s dobrým napojením na mestské komunikácie. Komfort bývania zaručia 6 komorové okná s trojsklom od firmy Slovaktuál a na južnej strane budú okná vybavená sunglass fóliou. Dvere budú nielen 3 bodové bezpečnostné, ale aj protipožiarne. Kúrenie je podlahové elektrické s inteligentným diaľkovým ovládaním (telefón / Iphod), v každej izbe termostat s možnosťou samostatného nastavenia a ohrev vody je zabezpečený bojlerom. Vo všetkých bytoch bude optický kábel pre internet a TV. V suteréne bude aj pivničný priestor na odkladanie bicyklov a kočíkov. Na súkromnom dvore k prislúchajúcemu projektu bude okrem zelene s oddychovým priestorom aj detské ihrisko. Polyfunkčná budova navyše ponúkne v prízemných priestoroch viacero obchodných priestorov na služby a obchody, ktoré rovnako zvýšia komfort pre všetkých obyvateľov moderného komplexu. Ponuku sa určite oplatí vidieť a kúpiť.

Viac info nájdete TU:
https://byvanie.com/nehnutelnost/1833157/nove-byty-v-samorine-u-nas-v-ponuke.html

Pozrite si Street View tu: https://lnk.sk/dowg



Cena nehnuteľnosti bez DPH je 1600,-EUR / m2.

POSCHODIE 2

Cena bytu č.6A je 158.000 € / bez DPH - 190.000 €/ s DPH, akcia -5% - 180.000€

Byt č.6A / trojizbový / výmera bytu 99 m2, balkón vo výmere 6,00 m2

Možnosť financovania prostredníctvom úveru s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme.

Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 19 ročnou praxou!

Kontakt na kanceláriu 0948 79 00 82,

E-mail: reality@samorin.com www.samorin.com