Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 430 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 1

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Tomáš Púček
tomas.pucek@residence-real.sk
+421901705701

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Dva domy na jednom pozemku v Ružomberku na predaj

Typ
Predaj
Mesto
Ružomberok
Ulica
Čutkovská
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
270 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
6
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
12.01.2020
Aktualizované
13.05.2020
Tomáš Púček TP real estate s.r.o.
Kontaktovať makléra +421901705701

Popis nehnutelnosti

Realitná kancelára Residence Vám exkluzívne ponúka na predaj rozľahlú nehnuteľnosť v meste Ružomberok, mestskej časti Nová
Černová. Mesto Ružomberok tvorí administratíve centrum dolného Liptova je dôležitou dopravnou tepnou. Mesto má cca 27.000 obyvateľov. Popri prevládajúcom priemysle sa v regióne mimoriadne darí cestovnému ruchu. Lokalita ponúka Aquaparky (Bešeňová, Aquapark Tatralandia), lyžiarske strediská (Malinó Brdo, Jasná 30 km, Zuberec 45km, Donovaly 20 km) alebo krásne turistami vyhľadávané doliny, ako napr. Čutkovská.
Mestská časť Nová Černová sa nachádza v západnej časti Ružomberka. Tvorí práve vstupnú bránu do krásnej Čutkovskej doliny.
Nehnuteľnosť sa skladá z 2 budov. Pôvodný predný dom pochádza zo 60 tich rokov. Dom je po kompletnej rekonštrukcii, je zateplený, má vymenené okná, elektroinštalácie a rozvody tepla. V izbách sú znížené sadrokartónové stropy.
Dispozične sa skladá z 2 obytných izieb, chodby, kúpeľne a kuchyne so špajzou. Obytná plocha domu je 70 m2. Je čiastočne podpivničený. V pivnici sa nachádza práčovňa a plynová kotolňa ktorá vykuruje oba objekty. V prednom dome je riešené kúrenie radiátormi, v zadnom dome je kúrenie riešené podlahovým vykurovaním.
Nový dom bol postavený v roku 2009. S pôvodným domom ho spája garáž. Jedná sa o dvojpodlažnú stavbu.
Dispozične riešenie:
Prízemie : veľkorysá vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa s obývačkou.
Poschodie : 3 obytné izby a kúpeľňa.
Prízemiu dominuje kuchyňa s obývačkou ktorá tvorí moderný prepojený celok odkiaľ je výstup na prestrešenú terasu. Tá je vybavená letnou kuchyňou. Terasa je orientovaná do záhrady a je južne orientovaná . Záhrada poskytuje súkromie a dostatok slnke. Dominantou záhrady je bazén vykurovaný tepelným čerpadlom. Južnou časťou záhrady preteká potok .
Spevnené plochy sú riešené zámkovou dlažbou.
Nový dom má výmeru 200 m2. Celkový výmera pozemku je 756 m2.
Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS, tzn voda, kanalizácia. Plyn, eletrkická energia a dátový kábel.
Nehnuteľnosť je vo výbornom technickom stave. Predáva sa kompletne zariadená a pripravená na okamžité užívanie.
Dom je vhodný buď ako rodinné sídlo kde môžu nezávisle od seba bývať 2 rodiny napr. rodičia s deťmi alebo ako nehnuteľnosť vhodná aj na prenajímanie.
Viac informácií Vám radi poskytneme na tel čísle 0901 705 701, alebo mailom tomas.pucek@residence-real.sk