Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Vladimír Koscelanský
koscelansky@diamondreality.sk
0903 302 483

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Administratívna budova a poľnohospodárske objekty, Rozhanovce

Typ
Predaj
Mesto
Rozhanovce
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
1422 m2
Celková plocha
1422 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Pridané
16.06.2022
Aktualizované
18.04.2024
Ing. Vladimír Koscelanský Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0903 302 483

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj administratívnu budovu a poľnohospodárske objekty v blízkosti novovybudovanej diaľnice a zjazdov v obci Rozhanovce. Obec je vzdialená od Košíc 10 km a od Prešova 30 km.
Využitie: sklady, výroba, servis, obchod, administratívne objekty, kancelárske priestory a pod. Časť pozemkov je vhodná aj ako lokalita na bývanie (nájomné byty).
IS: možnosť samostatnej prípojky elektrickej energie, vody, kanalizácie, zemného plynu. Možnosť pripojiť sa na teplovod z bioplynovej stanice v areáli. Okrem verejného vodovodu je k dispozícii aj vlastný zdroj vody.
Celková výmera pozemkov je 9.140 m2, stavby 1.422 m2, využiteľný objem 4.685 m3 a podiel na spoločnej ceste v celkovej výmere 13.624 m2.
Predmetom predaja sú nasledovné pozemky a objekty:
• Zastavaná plocha a nádvorie 2.335 m2, poľnohospodársky objekt, administratívna budova, výmera stavieb 621 m2, využiteľný objem 1.863 m3.
• Zastavaná plocha a nádvorie 4.736 m2, poľnohospodárska budova, poľnohospodársky objekt, sklad techn. plynov, poľnohospodársky objekt, hala pozberovej linky, výmera stavieb 702 m2, využiteľný objem 2624 m3. Možnosť prenajať iné pozemky, spevnené plochy aj budovy na priliehajúcich pozemkoch.
• Zastavaná plocha a nádvorie 2.069 m2, poľnohospodárske objekty, výmera stavieb 99 m2, využiteľný objem 198m3.

Energetický certifikát nie je.

Ďakujem, že si vážite moju prácu a kontaktujete ma aj keď nehnuteľnosť spoznáte.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis prostredníctvom autorizovaného advokáta a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.