Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Ľutujeme, zadaná ponuka už nie je aktuálna.
Vyberte si prosím zo zoznamu podobných ponúk:

DELTA - Krásny, zariadený 2-izbový byt na predaj Poprad - Starý Juh

Poprad, L.Svobodu Arrow

Na predaj 2-izbový byt v Poprade - sídlisko starý Juh

Poprad Arrow

DELTA - Priestranný 2-izbový byt, 66 m2, ul. L.Svobodu

Poprad, Ludvíka Svobodu Arrow

EXKLUZÍVNE - 2-izbový byt s loggiou Poprad - Nový Juh

Poprad, Novomeského Arrow

DELTA - NA PREDAJ 2-IZBOVÝ BYT - dva balkóny, 54m2, sídl.Západ

Poprad, Štúrova Arrow

EXKLUZÍVNE DELTA- 2 izbový byt s balkónom, Svit, ul. Štúrova

Svit, Štúrova Arrow