Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 912 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
KAMI PROFIT Kristína
szentivanyiova@kami-profit.sk
911334113

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

2i byt s veľkým balkónom, v blízkosti cyklochodník

Typ
Predaj
Mesto
Poprad
Ulica
Suchoňova 13
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
75 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
06.04.2022
Aktualizované
07.11.2022
KAMI PROFIT Kristína Súkromná inzercia

Popis nehnutelnosti

Podlažie: 2. nadzemné podlažie Počet izieb: 2 Orientácia: J/V Výmery: Byt: 55,98 m2 Balkón: 18,59 m2 Pivničná kobka: 1,62 m2 Bytové domy Barbora a Merťuky Vám ponúkajú veľmi príjemné moderné bývanie v Poprade. Zároveň ponúkajú unikátny a ničím neobmedzovaný výhľad na Vysoké Tatry. Nové byty na predaj sú určené ľuďom, ktorí preferujú mestský životný štýl a chcú mať všetko na dosah. Ide o výstavbu 128 bytových jednotiek v dvoch samostatne stojacich sedempodlažných bytových domoch, pričom jedno podlažie bude podzemné. K bytom bude vyriešené aj komfortné parkovanie na parkovacích státiach buď v podzemných garážach alebo vonkajšie parkovacie státie. Nové bývanie spríjemní aj detské ihrisko, relaxačno-športová plocha a trávnatá plocha. Byty sa predávajú v štandardnom vybavení, ktorého súčasťou je aj ponúkaná služba Moderného bývania od spoločnosti AmiNet, s. r. o. V cene bytu je zahrnutá pivničná kobka na 1.NP. Klientom bude umožnený výber nadštandardného vybavenia, ktorým je napríklad kuchynská linka za zvýhodnenú cenu. Pri kúpe bytu je potrebné si zakúpiť dve parkovacie alebo garážové státia. Výhody štandardného vybavenia:  Aktuálne trendy.  Nižšie ceny.  Kvalitné vybavenie v cene.  Menej starostí.  Menej stresu.  Úspora času.  Pohodlnejšie a príjemnejšie nasťahovanie sa. Bytové domy sa budú nachádzať na sídlisku Juh IV – Merťuky v Poprade. Lokalita spĺňa všetky atribúty pre aktívnych mestských ľudí – oddych v blízkej prírode, cyklistický chodník a nákupné centrá do 5 minút autom. Nádherný výhľad na Vysoké Tatry dáva projektu punc atraktívnosti a luxusu. Plánované ukončenie výstavby je 3.Q/2022. Všeobecný popis stavby Dispozícia stavby je navrhnutá v siedmych nadzemných podlažiach a jednom podzemnom podlaží. Na 1.PP sa nachádza parkovanie automobilov, schody a výťah. Na 1.NP sa nachádza parkovanie, ktoré je čiastočne kryté a čiastočne nekryté, technické a skladovacie miestnosti, pivničné kobky, hlavné vstupy do objektu pre obidve sekcie so schodiskami a výťahmi. Na 2.NP až 6.NP sú umiestnené samotné bytové jednotky so schodiskom a výťahom. Na ustúpenom 7.NP sa nachádzajú ďalšie bytové jednotky s veľkými terasami, schodiská a výťahy. Výšková časť objektu je ukončená plochou strechou. Svoj nový byt môžete zaplatiť: • Platba v hotovosti • Financovanie cez hypotekárny úver • Stavebné sporenie • Kombinácia možností vyššie Splátkový kalendár: 15% - 85% 1. splátka 15% pri podpise Zmluvy o budúcej Kúpnej zmluve 2. splátka 85% pri kolaudácii Kontaktovať nás môžete na: Tel. č.: +421 917 334 113 E-mail: szentivanyiova@kami-profit.sk